MISTET FEM KILO: - Jeg gikk ned fem kilo under innspillingsperioden. Det sier litt om hvor mye jeg jobbet, sier Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2
MISTET FEM KILO: - Jeg gikk ned fem kilo under innspillingsperioden. Det sier litt om hvor mye jeg jobbet, sier Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2Vis mer

Raste ned i vekt under «Farmen»

- Det er mye for meg å gå ned, sier Gaute Grøtta Grav.

SEHER.NO: «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav (30) får, i motsetning til deltagerne, bo og spise som en moderne mann. Men det harde arbeidet førte likevel til at Gaute raste ned i vekt, skriver Her og Nå.

- Jeg gikk ned fem kilo under innspillingsperioden. Det sier litt om hvor mye jeg jobbet. Fem kilo er mye for meg å gå ned. Jeg har ikke så mye å ta av fra før, sier han til bladet.

Det var de harde og lange dagene som førte til at 30-åringen, som har ledet TV 2-programmet siden 2003, mistet de dyrebare kiloene. Og grav innrømmer at øktene tæret på kroppen.

- Jeg tror ikke seerne vet hvor mye jobb som ligger bak en sånn produksjon som vi lager. Alle står på fra morgen til kveld og gjør sitt ytterste for å lage god TV, forteller han.

"Farmen" ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han bøyde seg over og kysset meg