FIKK IKKE NOK BREV: Cecilie Hansen fikk ikke nok brev, og ble derfor ikke å se mer på TV denne høsten. Foto: TV 2
FIKK IKKE NOK BREV: Cecilie Hansen fikk ikke nok brev, og ble derfor ikke å se mer på TV denne høsten. Foto: TV 2Vis mer

Raste ned i vekt etter TV-debuten

- Denne vinteren var litt spesiell, avslører Cecilie Hansen.

SEHER.NO: Det var mange som ble overrasket når Cecilie Hansen fikk brevene sine overlevert av Katrine Moholt i høst. Jakten-bonden hadde nemlig gått betydelig ned i vekt siden presentasjonsprogrammet ble innspilt i april.

- Ja, jeg har gått ned mellom 12 og 15 kg siden de første innspillingene, bekrefter hun til Seher.no.

Cecilie fikk aldri nok brev til å bli fulgt på TV denne høsten. Flest brev fikk nemlig fire menn: Kristian Akervold, Calle Breen, Jan Erik Kjær og Clas Kvisler. 

Men Cecilie Hansen smiler mer enn hun har gjort på lang tid, til tross for det faktumet at hun fortsatt er en singel kvinne. Nå er hun nemlig tynnere enn på lenge.

Selv vil hun derimot ikke røpe hvor mye hun veide da innspillingene startet, og hvor mye hun veier nå. Det som i hvert fall er sikkert, er at det ikke ligger så mye dramatisk bak vekttapet.

- Dette er helt vanlig for meg, om vinteren er det litt kortere og roligere dager - og da er jeg glad i god mat og drikke. Jeg spiser like mye om jeg har høy aktivitet eller ikke, og dette gir jo utslag, sier hun lattermildt.

Når våronna og sommeren kommer, øker Cecilies arbeidsdager betydelig, og da er det ikke uvanlig med arbeidsdager på mellom 12 og 14 timer - kanskje enda mer.

- Da raser jeg ned i vekt. Så når høsten kommer er man nede på "normalen". Vel og merke var denne vinteren litt spesiell da jeg hadde hatt en operasjon i hånda. I tillegg hadde jeg gått sykemeldt en periode, så det var kanskje noen ekstra kilo som snek seg på, erkjenner Finnmarksbonden.

Til Seher.no avslører Cecilie at hun bruker gårdsyrket sitt også til nettopp dette: Å komme seg i bedre fysisk form.

- Jeg går bestandig ned 5-8 kilo bare under slåtta, som varer i 14 dager. Så at det er tungt fysisk arbeid er det vel ingen tvil om. Men det er jo herlig arbeid da, og jeg elsker å kjenne at kroppen er i bruk og at man er fysisk skikkelig sliten. Kanskje man skulle startet en "slankefarm", der folk kunne betalt for å jobbe - med en garanti på å miste flere kilo, smiler hun.

Nå er hun fast bestemt på å holde vekta i tiden som kommer.

- Det er godt å være i form, og denne vinteren skal jeg nok passe litt ekstra på.  Det blir masse ski, hundeturer og mindre alkohol, forteller Cecilie Hansen til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vet ikke om vi hadde taklet det