Nigella Lawson omringet av skandaler:

Raste ned i vekt etter skilsmissen

TV-kokken Nigella Lawson er tynnere enn noensinne etter samlivsbrudd og rus-skandaler.

SLANKERE: Det er helt tydelig at TV-kokken Nigella Lawson har gått ned flere kilo. Fansen spekulerer nå i om det er alle skandalene som har påvirket Nigellas appetitt og figur. Bildet til venstre er tatt i 2015, mens bildet til høyre viser en slankere TV-kokk nå i sommer. Foto: NTB Scanpix/Nigella Lawson/Instagram
SLANKERE: Det er helt tydelig at TV-kokken Nigella Lawson har gått ned flere kilo. Fansen spekulerer nå i om det er alle skandalene som har påvirket Nigellas appetitt og figur. Bildet til venstre er tatt i 2015, mens bildet til høyre viser en slankere TV-kokk nå i sommer. Foto: NTB Scanpix/Nigella Lawson/Instagram Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Med sine smakfulle oppskrifter og sitt sjarmerende vesen, ble Nigella Lawson (57) raskt en TV-favoritt, både i hjemlandet Storbritannia og i resten av Europa.

Hun ble også kjent for sine flotte former, som hun gjerne viste frem i tettsittende kjoler med dyp kløft. De siste årene har Nigella derimot holdt seg unna rampelyset etter en rekke skandaler, og er i dag nesten ikke til å kjenne igjen.

Da hun nylig viste seg på en fest, ble det klart at TV-kokken må ha gått ned flere kilo. Flere fans kommenterte også vektreduksjonen under et bilde Nigella delte på Instagram.

- Wow, du har gått ned så mye, skriver en fan.

- Du ser fantastisk ut. Så slank, skriver en annen.

Saken fortsetter nedenfor.

Vil aldri slanke seg

I 2015 fortalte 57-åringen at hun hadde gått ned fra størrelse «large» til størrelse «medium», men hun hevdet at hun aldri slanket seg.

- Jeg har aldri vært på diett for å slanke meg. Jeg føler at jeg ikke har gått ned, men jeg er kanskje i bedre form, uttalte hun den gangen til magasinet Good Housekeeping.

GÅTT NED: Fansen lurer på om stress kan ha ført til vektnedgangen, men roser likevel TV-kokken for figuren. Her er Nigella i mars i år. Foto: NTB Scanpix
GÅTT NED: Fansen lurer på om stress kan ha ført til vektnedgangen, men roser likevel TV-kokken for figuren. Her er Nigella i mars i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At hun nå er i bedre form enn noensinne er endelig gode nyheter for Nigella, som har lagt noen tøffe år bak seg.

I 2013 skapte det store overskrifter verden over, da hennes daværende ektemann Charles Saatchi (74), tok kvelertak på henne under et restaurantbesøk.

Kort tid etterpå ble det kjent at de to skulle skilles, men skandalene stoppet ikke der.

I forbindelse med et søksmål mot Saatchi og hans to tidligere assistenter, hevdet de sistnevnte at Nigella i alle år har misbrukt narkotika.

Innrømmet rus-bruk

Assistentene hevdet at Lawson hadde skjult sin kokainvane fra verden i ti år, og at hun til og med sniffet kokain sammen med datteren Mimi (23), som den gang var 19 år gammel. I det samme søksmålet hevdet Nigellas eksmann at anklagene stemte.

TV-kokken har på sin side innrømmet å ha brukt kokain ved noen anledninger, men avviser på det sterkeste at hun er avhengig av stoffet.

Hun brukte blant annet rusmiddelet i 2001, etter å ha fått vite at hennes daværende ektemann John Diamond hadde en dødelig kreftform. Hun innrømmer også bruk av marijuana, men ser på seg selv om narkotika-fri.

- Ifølge legen min er det tullprat at jeg skal være avhengig av narkotika eller at jeg tar kokain på daglig basis, sier hun ifølge Contactmusic.

HEVDER SIN USKYLD: Kunsthandleren Charles Saatchi hevdet han aldri mente å skade sin kone. Foto: NTB scanpix
HEVDER SIN USKYLD: Kunsthandleren Charles Saatchi hevdet han aldri mente å skade sin kone. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tok kvelertak

I ettertid har Nigella selv fortalt hva som skjedde forut for den berømte kvelertak-episoden.

Kjendiskokken hevdet det var noe så uskyldig som prat om barnebarn, som fikk ektemannen til å tenne på alle pluggene.

- Det som faktisk skjedde var at noen gikk forbi med en veldig søt baby og jeg sa: «Jeg gleder meg sånn til å få barnebarn». Han grep meg rundt halsen og sa: «Jeg er den eneste personen du burde være opptatt av. Jeg er den eneste personen som skal gjøre deg glad». Det var det som skjedde, sa Lawson ifølge Femalefirst.

Charles hevdet på sin side at han holdt Nigella for nesen for å fjerne kokainrester fra nesen hennes.

LES OGSÅ: Kaos da TV-kokken møtte i retten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer