Raste ned i vekt etter skilsmissen

Nå frykter moren for Cheryl Coles helse.

GIKK NED I VEKT: Cheryl Cole har gått ned tre kilo etter at hun bestemte seg for å skille seg fra fotballstjernen Ashley Cole.  Det har fått hennes mor Joan til å frykte for hennes helse. Foto: All Over Press
GIKK NED I VEKT: Cheryl Cole har gått ned tre kilo etter at hun bestemte seg for å skille seg fra fotballstjernen Ashley Cole. Det har fått hennes mor Joan til å frykte for hennes helse. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Cheryl Cole (26) har hatt en tøff tid etter at hennes ektemann - den engelske fotballstjernen Ashley Cole (29) - ble tatt med buksene nede og innblandet i flere utroskap-skandaler.

Etter at Cheryl bestemte seg for å skilles fra Ashley, skal hun ha vært så deprimert at kiloene har begynt å rase av.

Samtidig som hun satser hardt på å slå igjennom som soloartist, skal Cheryl nemlig ha begynt på en slankekur.

Totalt skal den mørkhårete popstjernen ha gått ned over tre kilo i løpet av de siste ukene, noe som har fått hennes mor Joan til å slå alarm.

- Joan har hatt en alvorsprat med henne. Hun har ikke noen problemer med at datteren slanker seg, men blandingen av slanking og hardt arbeid begynner å sette spor på henne, sier en kilde nær Cheryl til britiske People.

Hovedpersonen selv mener imidlertid at det ikke er noen fare på ferde.

- Jeg slanker meg ikke for å bli tynn, men for å føle meg bra. Det har betydd mye for meg, har hun tidligere sagt om dietten, ifølge britiske People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik skal hun feire skilsmissen