Erlend Elias:

Raste ned i vekt etter farens bortgang

- Det er helt klart en utrolig stor sorg.

STOR SORG: TV-profil og stylist Erlend Elias Bragstad har vært gjennom en svært vanskelig tid den siste måneden, etter at hans kjære far gikk bort. Foto: Andreas Fadum
STOR SORG: TV-profil og stylist Erlend Elias Bragstad har vært gjennom en svært vanskelig tid den siste måneden, etter at hans kjære far gikk bort. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

I august opplevde kjendisstylist og «Farmen kjendis»-profil Erlend Elias Bragstad (36) det han beskrev som en bunnløs sorg, da han mistet faren sin. Per Bragstad ble 74 år gammel.

- Han var en fantastisk pappa, bestefar, onkel, bror og nær venn. I dag er det mange rundt ham som har det vanvittig tungt. Jeg sto ham veldig nær, og er i bunnløs sorg, sa Erlend Elias til Se og Hør den gang.

Nå, en måned senere, forklarer TV-profilen at han har gått gjennom en svært tung tid den siste måneden.

- Jeg har gått ned rundt åtte kilo. Det skjedde da jeg sørget etter min fars død. Da skjer det bare, meddeler han til Se og Hør.

God støtte

Erlend Elias, som delte den triste nyheten om farens bortgang på Instagram i slutten av august, forklarer at han har kommet seg gjennom sorgen med støtte fra nære venner.

Blant dem er venninnen Ingeborg Myhre (43), som var med i «Farmen kjendis» året før Erlend Elias var blant deltakerne.

- Det går greit nå. Det er helt klart en utrolig stor sorg, men det har hjulpet masse med gode og nære venner rundt meg. Vennene mine har støttet meg så mye, og jeg er så takknemlig for å ha gode mennesker i livet mitt, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer