Erlend Elias:

Raste ned i vekt etter farens bortgang

- Det er helt klart en utrolig stor sorg.

STOR SORG: TV-profil og stylist Erlend Elias Bragstad har vært gjennom en svært vanskelig tid den siste måneden, etter at hans kjære far gikk bort. Foto: Andreas Fadum
STOR SORG: TV-profil og stylist Erlend Elias Bragstad har vært gjennom en svært vanskelig tid den siste måneden, etter at hans kjære far gikk bort. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

I august opplevde kjendisstylist og «Farmen kjendis»-profil Erlend Elias Bragstad (36) det han beskrev som en bunnløs sorg, da han mistet faren sin. Per Bragstad ble 74 år gammel.

- Han var en fantastisk pappa, bestefar, onkel, bror og nær venn. I dag er det mange rundt ham som har det vanvittig tungt. Jeg sto ham veldig nær, og er i bunnløs sorg, sa Erlend Elias til Se og Hør den gang.

Nå, en måned senere, forklarer TV-profilen at han har gått gjennom en svært tung tid den siste måneden.

- Jeg har gått ned rundt åtte kilo. Det skjedde da jeg sørget etter min fars død. Da skjer det bare, meddeler han til Se og Hør.

God støtte

Erlend Elias, som delte den triste nyheten om farens bortgang på Instagram i slutten av august, forklarer at han har kommet seg gjennom sorgen med støtte fra nære venner.

Blant dem er venninnen Ingeborg Myhre (43), som var med i «Farmen kjendis» året før Erlend Elias var blant deltakerne.

- Det går greit nå. Det er helt klart en utrolig stor sorg, men det har hjulpet masse med gode og nære venner rundt meg. Vennene mine har støttet meg så mye, og jeg er så takknemlig for å ha gode mennesker i livet mitt, sier han.

VIKTIG MED GODE VENNER: Erlend Elias Bragstad skryter av venninnen Ingeborg Myhre for hvordan hun har støttet han gjennom den tøffe tiden. Foto: Andreas Fadum
VIKTIG MED GODE VENNER: Erlend Elias Bragstad skryter av venninnen Ingeborg Myhre for hvordan hun har støttet han gjennom den tøffe tiden. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Kjendisstylisten tilbrakte store deler av sommeren på sykehus sammen med sin far, før han sovnet stille inn 21. august.

«Du var min bestevenn, mitt forbilde, min bauta, min trygge havn og største støttespiller. Du trøstet meg helt til det siste med din varme og din trygghet. Livet mitt blir aldri det samme», skrev han på Instagram den gang.

I minneordene beskrev 36-åringen også sin kjære far som en person han alltid kunne snakke med.

«En hverdag uten å få kunne ringe deg og be om råd, hjelp eller bare snakke sammen er bare så fjern. Jeg elsket deg så høyt kjære pappa, respekterte deg og så veldig opp til deg. Inni hjertet mitt vil du bestandig være, der skal jeg lytte etter svar når jeg står i et veiskille, kjenne den store varme hånden din stryke meg på kinnet når jeg er utafor», skrev han.

Erlend Elias er for øvrig broren til «Paradise Hotel»-deltaker Erik Anders Sæter (21), men de har bare felles mor.

SØSKEN: Erlend Elias røper hemmeligheten bak lillebrorens klesstil, og forteller samtidig hva han synes om «Paradise»-innsjekken. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

Turbulent år

Erlend Elias Bragstad var for alvor i vinden i fjor, da han var blant deltakerne i både «Farmen kjendis» og «Skal vi danse» på TV 2.

Det endte imidlertid ikke med bare fryd og gammen for nordlendingen.

Halvveis ut i sesongen valgte Erlend Elias å trekke seg fra «Farmen kjendis», og forlot realitygården oppløst i tårer.

- Det var et helvete fra dag én den siste uka. Både på grunn av et ukesoppdrag som var umulig å gjennomføre, men også utfordrere som kom inn på gården. Det endret hele klimaet i gruppa, sa han til Se og Hør i ettertid.

Han fortalte imidlertid at han ikke angret på deltakelsen, men erkjente at det er ting han kunne ha gjort annerledes.

- Jeg kan ikke si at jeg angrer, men jeg burde tatt del i flere samtaler på gården. Da hadde kanskje utfallet vært annerledes. Jeg er glad for at jeg ble med på «Farmen», der jeg fikk mulighet til å se hvordan bestefar vokste opp, og få enda mer respekt for den generasjonen, sa han.

LES OGSÅ: - Ikke tid til å være mørkredd lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer