Raste ned 9 kilo på en måned

Kristian Valens slankereise ga synlige resultater

ETTER FERIEN: Kristian Valen er her ni kilo lettere enn før ferien. Her på motevisningen til Moods of Norway tidligere i uka. Samboer Carina Reiersen til venstre.  Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
ETTER FERIEN: Kristian Valen er her ni kilo lettere enn før ferien. Her på motevisningen til Moods of Norway tidligere i uka. Samboer Carina Reiersen til venstre. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Humokongen Kristian Valen (38) hadde i fjor et hektisk år. All reisingen og jobbingen gjorde sitt til at han slurvet med kosthold og trening. Det gikk ut over kroppen hans. Derfor hadde han et klart mål da han og samboeren Carina Reiersen reiste på sin en måneds lange ferie til Maldivene og Sør-Afrika. 

- Turen var perfekt fordi jeg klarte å ta av ni kilo og kom tilbake i matchvekt, som jeg må holde for å kunne levere 100 prosent på hvert eneste sceneshow. Publikum fortjener kun det beste, sier han til Se og Hør.

Valen - som tidligere har avslørt til bladet at han ønsker seg barn - forteller samtidig at det å legge på seg gjorde noe med ham.  

- Jeg må ærlig innrømme at selvtilliten ikke var på topp da jeg tok på badebuksa første dag. Den var meget trang. Du vil jo se best mulig ut for kjæresten din, sier Kristian til Se og Hør.

På ferien la han om kostholdet sitt, kuttet ut alkohol, trente i treningsstudio og gikk lange turer.

- Selv om Carina sa hun at hun liker meg uansett, kose-mobbet hun meg for mine "love handles", sier komikeren og ler.

LES OGSÅ: - Vi ønsker oss barn

Se de fantastiske bildene fra luksusferien eksklusivt  i tirsdagsutgaven av Se og Hør.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer