Raste ned 15 kilo før Paradise-comeback

- Frykter ikke jeg skal bli syk igjen, sier Niklas Vindel. Se hele listen over de som sjekker inn på skandale-hotellet i år!

KLARE FOR PARADISE: Denne gjengen vil i tur og orden sjekke inn på «Paradise Hotel» i løpet av våren: (F.v.): Anne Zoumblios, Stian Andrå, Nora Johr, Daniel Glad, Mads Borch Michaelsen, Kine Bertheussen, Michael Johnsson, Marius Aare, Omi Hagen, Bia Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
KLARE FOR PARADISE: Denne gjengen vil i tur og orden sjekke inn på «Paradise Hotel» i løpet av våren: (F.v.): Anne Zoumblios, Stian Andrå, Nora Johr, Daniel Glad, Mads Borch Michaelsen, Kine Bertheussen, Michael Johnsson, Marius Aare, Omi Hagen, Bia Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Drammenseren Niklas Vindel overrasket mange da det tirsdag ble kjent at han gjør comeback i realityserien «Paradise Hotel», etter å ha havnet på andreplass i fjorårets sesong.

Til Seher.no avslører han at han brukte lang tid på å bestemme seg, da TV3 spurte om han ville være med en gang til.

- Jeg hadde det veldig gøy i fjor, men ville høre med familien min hva de synes. Jeg tenkte også på hva dette ville si for ryktet mitt, men jeg følte jeg kom positivt ut av fjorårets sesong, og hadde jo lyst på revansje.

Vindel vurderte også om han risikerte å gå på en ny fysisk smell, dersom han dro til Mexico fo andre gang.

Etter fjorårets innspilling ble han rammet av en mystisk virussykdom, som blant annet tok fra ham evnen til å prate, og tvang ham til å holde seg i ro og ikke kunne trene. Det har ført til at årets Niklas er 15 kilo lettere enn 2010-utgaven.

- Jeg var syk i flere måneder, og gikk to måneder uten å spise. Jeg tenkte selvfølgelig på om jeg kunne bli syk igjen, men jeg tror og håper ikke det skal skje. Vekttapet bryr jeg meg ikke om, jeg har ikke noe mål om bli like stor som jeg var. Jeg syntes jeg så litt for stor ut på TV, sier han og ler.

Det er imidlertid ikke bare Niklas' fysikk som er forskjellig i forhold til 2010-utgaven på «Paradise Hotel» ifølge ham selv.

- Jeg er mye roligere i år, og mest opptatt av å ha det gøy. Men det var nok mange av de andre guttene som fryktet meg. Det var mye spyttslikking første kvelden, og det var nok fordi de var redde, sier han til Seher.no.

Her er listen over de som sjekker inn på «Paradise Hotel» etter første uka ( i tilfeldig rekkefølge):

Bianca Klemetsen
Alder: 21
Yrke: Hudpleier
Bosted: Fredrikstad/Oslo

Omi Hagen
Alder: 26
Yrke: Bartender
Bosted: Stavanger

Mads Kristoffer Borch Michaelsen
Alder: 24
Yrke: Student
Bosted: Moss

Kine Bertheussen
Alder: 20
Bosted: Sortland

Marius Hagen

Alder: 20
Yrke: Bartender
Bosted: Løten

Stian Andrå
Alder: 23
Yrke: Interiørsnekker
Bosted: Oslo

Daniel Glad

Alder: 22
Yrke: Selger
Bosted: Tromsø

Nora Lindvåg Johre
Alder: 22
Yrke: Student
Bosted: Oslo

Silje Winther-Hansen
Alder: 24
Yrke: Modell
Bosted: Tønsberg

Mikael Johnsson
Alder: 22
Yrke: Selger
Bosted: Oslo

Marius Aarre
Alder: 22
Yrke: Personlig trener
Bosted: Klepp

Niklas Vindel
Alder: 25
Yrke: Selger/Musiker
Bosted: Drammen

Anne Zoumblios
Alder: 21
Yrke: Student
Bosted: Bergen

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: