Raste etter TV-besøk

«D e siste gang eg e med på noe sånt!!!!»...

ÅPNET SITT HJEM: Her er Tom Nordlie hjemme hos Kristian Valen i mandagens episode av «4-stjerners reise». Foto: TVNorge
ÅPNET SITT HJEM: Her er Tom Nordlie hjemme hos Kristian Valen i mandagens episode av «4-stjerners reise». Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: I «4-stjerners reise» denne uka var det fotballtrener Tom Nordlie, komiker Kristian Valen, eks-håndballspiller Susann Goksør Bjerkrheim, samt TV 2s værdame Isabella Martinsen som var i aksjon. Turen gikk til den amerikanske storbyen Los Angeles.

Komikeren Kristian Valen (35) bor i Los Angeles, og fungerte son en kjentmannsguide. I tillegg åpnet han sitt hjem for TV-crewet og de andre kjendisene. Men dette ble ikke bare en positiv opplevelse for komikeren.

«De ødela tillegg møbler i huset mitt når de/TV-crewet var her for å filme, og de gadd verken rydde eller gjøre meg oppmerksom på at de hadde ødelagt møbler og div. D e siste gang eg e med på noe sånt!!!!», skrev Valen til sine nærmere 5000 Facebook-venner.

Kommunikasjonsdirektør i TVNorge, Svein Tore Bergestuen, bekrefter overfor Dagbladet at kanalen har vært i kontakt med Valen angående saken.

- Vi har sagt at vi er lei oss hvis dette har vært en dårlig opplevelse for ham, og både Kristian og TVNorge er ferdige med denne saken, sier han.

Bergestuen opplyser at Valen ikke har fremmet erstatningskrav.

«4-stjerners reise» ser du på TVNorge mandag-torsdag fra klokka 19.30.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Dette nektet Kristian Valen å være med på