Jada Pinkett Smith:

Raste etter besøk fra barnevernet

Mottok klage om at stjerneparet sultet datteren.

FIKK BESØK AV BARNEVERNET: I den nyeste episoden av «Red Table Talk» forteller Jada Pinkett Smith om da familien fikk besøk av barnevernet i 2014. Foto: NTB Scanpix
FIKK BESØK AV BARNEVERNET: I den nyeste episoden av «Red Table Talk» forteller Jada Pinkett Smith om da familien fikk besøk av barnevernet i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at Will Smiths (51) kone, Jada Pinkett Smith (48), startet opp sitt eget talkshow på Facebook med navn «Red Table Talk», har det kommet frem en rekke avsløringer.

Overskriftene har vært mange - med stikkord som «porno-avsløring», «voldelig forhold», og «trekantdrama». Nå er det imidlertid noe helt annet som vekker oppsikt.

I den seneste episoden av Facebook-showet forteller 47-åringen om da barnevernet dukket opp utenfor familiens hjem for å undersøke om stjerneparet sultet datteren, Willow Smith (19).

Ifølge den britiske tabloidavisen Daily Mail utspant hendelsen seg i 2014 etter at stjernefamilien fikk kritikk for et bilde av den da 13 år gamle Willow. Bildet ble delt av skuespiller Moises Arias, og viste Willow ligge med hodet i fanget på Arias - som for øvrig lå i bar overkropp.

Den gang insisterte Jada Pinkett Smith på at bilde var helt uskyldig, men etter at barnevernet mottok en klage som handlet om at Smith og ektemannen ikke ga Willow nok mat, bestemte de seg altså for å besøke stjernefamilien.

MOTTOK KLAGE: Barnevernet skal ha mottatt en klage om at stjerneparet ikke ga datteren Willow nok mat. Derfor ble de nødt til å komme på besøk til familien. Foto: NTB Scanpix
MOTTOK KLAGE: Barnevernet skal ha mottatt en klage om at stjerneparet ikke ga datteren Willow nok mat. Derfor ble de nødt til å komme på besøk til familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Oppførte seg dårlig

I Facebook-showet legger ikke Smith skjul på at besøket fra barnevernet var første gang hun kjente på et «skikkelig raseri». Datteren Willow beskriver også sin frustrasjon over det uventede besøket.

- Jeg så på damen og tenkte hele tiden «du kan hjelpe så mange barn akkurat nå, men så kaster du bort tiden din med et barn som har alt det trenger», sier Willow i Facebook-showet til moren.

Under besøket fra barnevernet ønsket Jada at datteren og sønnen, Jaden Smith (21), skulle oppføre seg på best mulig vis. Det skjedde ikke.

Ifølge Jada var datteren og sønnen heller passive gjennom hele barnevernets besøk, og hun beskriver det hele som at de hadde sin «egne personlige protest».

Kom nærmere hverandre

Willow legger også til at hun spiste frokostblanding under intervjuet med barnevernet, og at hun tok seg friheten til å spøke med at det var hennes første måltid den dagen.

- Jeg tenkte bare: «De tror allerede at vi sulter deg, og så kommer du inn med en skål med frokostblanding klokken to og sier at dette er ditt første måltid», sier Jada om datterens oppførsel under intervjuet med barnevernet.

Til tross for den ubehagelige hendelsen, innrømmer Jada at det trolig brakte familien nærmere hverandre.

- Vi kom nærmere hverandre som familie. Det var akkurat som at «åh, vi blir angrepet, så fikk barna se for første gang hvorfor jeg og Will hadde vært så beskyttende».

Det skal nevnes at stjernefamilien kom seg helskinnet unna besøket fra barnevernet.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

Oppsiktsvekkende avsløring

Som nevnt tidligere, har det kommet frem en rekke avsløringer under Jada Pinkett Smiths Facebook-show. I fjor avslørte den frittalende skuespilleren at hun var sexavhengig.

I programmet hadde den frittalende stjernen besøk av sin egen mor, Adrienne Banfield-Jones, som ifølge People var heroinmisbruker da 48-åringen vokste opp.

I samtalen fortalte Smith at hun, i likhet med moren, kjenner seg igjen i følelsen av å være avhengig. Selv har hun slitt med dette flere ganger, ifølge henne selv.

PERSONLIG AVSLØRING: Jada Pinkett Smith har tidligere avslørt at hun var sexavhengig. Foto: NTB Scanpix
PERSONLIG AVSLØRING: Jada Pinkett Smith har tidligere avslørt at hun var sexavhengig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mine avhengigheter endrer seg. De skifter hele tiden. Da jeg var yngre, hadde jeg definitivt en sexavhengighet av noe slag, der jeg følte at alt kunne bli løst med sex. Skjønner du hva jeg mener?, sa hun til moren sin, ifølge People.

I tillegg hadde hun også en periode der hun var nødt til å trappe ned på inntaket av alkohol.

- Jeg husker at jeg nådde bunnen da jeg var hjemme alene, drakk to flasker med vin og holdt på å åpne den tredje. Jeg tenkte: «Slutt. Du er i dette huset alene og begynner snart på din tredje vinflaske. Det kan hende du har et problem», fortsatte hun.

LES OGSÅ: Ville ikke gifte seg med Will Smith: - Gråt hele veien opp kirkegulvet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer