Jada Pinkett Smith:

Raste etter besøk fra barnevernet

Mottok klage om at stjerneparet sultet datteren.

FIKK BESØK AV BARNEVERNET: I den nyeste episoden av «Red Table Talk» forteller Jada Pinkett Smith om da familien fikk besøk av barnevernet i 2014. Foto: NTB Scanpix
FIKK BESØK AV BARNEVERNET: I den nyeste episoden av «Red Table Talk» forteller Jada Pinkett Smith om da familien fikk besøk av barnevernet i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at Will Smiths (51) kone, Jada Pinkett Smith (48), startet opp sitt eget talkshow på Facebook med navn «Red Table Talk», har det kommet frem en rekke avsløringer.

Overskriftene har vært mange - med stikkord som «porno-avsløring», «voldelig forhold», og «trekantdrama». Nå er det imidlertid noe helt annet som vekker oppsikt.

I den seneste episoden av Facebook-showet forteller 47-åringen om da barnevernet dukket opp utenfor familiens hjem for å undersøke om stjerneparet sultet datteren, Willow Smith (19).

Ifølge den britiske tabloidavisen Daily Mail utspant hendelsen seg i 2014 etter at stjernefamilien fikk kritikk for et bilde av den da 13 år gamle Willow. Bildet ble delt av skuespiller Moises Arias, og viste Willow ligge med hodet i fanget på Arias - som for øvrig lå i bar overkropp.

Den gang insisterte Jada Pinkett Smith på at bilde var helt uskyldig, men etter at barnevernet mottok en klage som handlet om at Smith og ektemannen ikke ga Willow nok mat, bestemte de seg altså for å besøke stjernefamilien.

Oppførte seg dårlig

I Facebook-showet legger ikke Smith skjul på at besøket fra barnevernet var første gang hun kjente på et «skikkelig raseri». Datteren Willow beskriver også sin frustrasjon over det uventede besøket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer