BLIR FORELDRE: Holly Valance og Nick Candy blir foreldre for første gang. Her fra en tilsteldning i London i begynnelsen av juli.
BLIR FORELDRE: Holly Valance og Nick Candy blir foreldre for første gang. Her fra en tilsteldning i London i begynnelsen av juli.Vis mer

Raste etter babyavsløring

Holly Valance nektet australsk magasin å publisere babymagebilder - men da var allerede bladene i hylla.

SEOGHØR.NO: Tidligere i sommer var den australske TV-stjernen Holly Valance (30) på romantisk kjærlighetsferie med ektemannen Nick Candy (40) i Italia.

Mens den tidligere «Neighbours»-stjernen frisket opp brunfargen på dekk av en luksusyacht hun og Candy disponerte på ferien, ble det tatt bilder av 30-åringen og hennes voksende babymage.

I etterkant har Valance gått rettens vei for å få bildene bort fra markedet, men før hun rakk å gjøre noe med det var allerede skaden skjedd.

Det australske magasinet Woman's Day hadde nemlig kjøpt bildene, og en rykende fersk utgave sto allerede klar i bladhyllen.

- Dersom meningen med klagen var å hindre gravidnyheten fra å bli kjent, har hun dessverre mislykkes. Å prøve å ta tilbake magasinene som er trykket og publisert er helt nytteløst, sier advokat Michael Pembroke til The Sun.

Ifølge advokaten skal han ha fått opplyst at Valance skal være fem måneder på vei.

Valance giftet seg med den rike eiendomsutvikleren Candy i en overdådig seremoni i september i fjor, og dette blir parets første barn.

LES OGSÅ: Fikk overraskende beskjed fra babylegen