«Raske menn»-Calle bekrefter bryllup

- Vi gifter oss i tro, håp og kjærlighet og ikke minst på grunn av alle økonomiske fordeler, sier Calle Hellevang-Larsen.

KOMITRIO: Calle Hellevang-Larsen har jobbet tett med Ylvis-gutta Bård Ylvisåker og Vegard Ylvisåker. Her fra 2011. Foto: Stella Pictures
KOMITRIO: Calle Hellevang-Larsen har jobbet tett med Ylvis-gutta Bård Ylvisåker og Vegard Ylvisåker. Her fra 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den norske komikeren Calle Hellevang-Larsen (36) forteller til Seoghør.no at han og kjæresten Kaja Nordang (27) skal gifte seg:

- Ja, det stemmer. Vi gifter oss i tro, håp og kjærlighet og ikke minst på grunn av alle økonomiske fordeler man får ved å være gift. Vi har vært forlovet i ett år og bryllupet blir i Sogn og Fjordane, sier Hellevang-Larsen til Seoghør.no.

GIFTER SEG: Komiker Calle Hellevang-Larsen bekrefter overfor Seoghør.no at han og kjæresten Kaja Nordang skal gifte seg i august. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG: Komiker Calle Hellevang-Larsen bekrefter overfor Seoghør.no at han og kjæresten Kaja Nordang skal gifte seg i august. Foto: Stella Pictures Vis mer

Forloveden, som er utdannet dramapedagog fra Høgskolen i Oslo og Universitetet i Stavanger, er fra Sande i Sogn og Fjordane fylke.

I 2005, samme året som Tone Damli (25) kom på andreplass, stilte den da 18 år gamle Kaja opp i talentkonkurransen «Idol» på TV 2, har lokalavisen Firda tidligere skrevet.

Calle var i sin tid med på å starte humortrioen «Raske menn» sammen med komikerkollegene Øyvind Rafto og Anders Hoff. Siden har han samarbeidet med Ylvis-brødrene Bård og Vegard Ylvisåker i «I kveld med Ylvis» på TVNorge.

Calle er kjent som en luring, og under Gullruten i 2010 lurte den populære komikeren Se og Hør til å tro at familien han kom til prisutdelingen med var hans egen - at han hadde med seg kona og sine to sønner.

I november i fjor var Hellevang-Larsen gjest hos Einar Tørnquist på VGTV, og beklaget løgnen:

- Hva skal jeg si, åpenbart unnskyld for at jeg lurte deg opp i stry. Jeg får jo litt dårlig samvittighet.

Bryllupsdatoen er, etter det Se og Hør erfarer, i august.

LES OGSÅ: - Er på randen av nervøst sammenbrudd innimellom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer