Rask trues med rettsak

Den tidligere glamourmodellen Helene Rask har havnet på kant med sin tidligere manager. Nå kan de møtes i rettsalen.

PENGEKRANGEL: Helene Rasks tidligere manager og bestevenn saksøker glamourmodellen. Foto: Morten Krogh, Se og Hør
PENGEKRANGEL: Helene Rasks tidligere manager og bestevenn saksøker glamourmodellen. Foto: Morten Krogh, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke bare glamour!


SEHER.NO: - Min advokat og jeg er i gang med å forberede stevning mot Helene. Hun er alene ansvarlig for gjelda i Rask Models, sier Morten Knudsen (39) til Se og Hør.


Knudsen er Helene Rasks (26) tidligere bestevenn og manager, men et ubetalt momskrav og gjeld på til sammen 300 000 kroner i glamourbyrået Rask Models har fått konflikten mellom de to til å spisse seg til.


LES OGSÅ: Sexvideo til retten


Etter det Se og Hør erfarer, skal Morten Knudsen så langt ha betjent modellbyråets momskrav. Den tidligere innkjøpssjefen i musikkjeden "Hysj Hysj" har måttet selge leiligheten og lånt penger av venner og familie for å unngå å bli slått personlig konkurs.


LES MER: Rask fjernet silikoninnlegg


Nå saksøker han glamourmodellen, som hevder det gode samarbeidsforholdet de hadde fikk en brå slutt før jul i fjor.


- Morten ble for uprofesjonell og blandet privatlivet sitt inn i forretningsdriften. Da valgte jeg å si opp avtalen hans med øyeblikkelig virkning, sier Helene til Se og Hør, men Knutsen er ikke enig.


Den tidligere manageren hevder han selv sa opp avtalen med Rask.Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer