<strong>FORANDRET SEG:</strong> I dag har heldigvis rockeren lagt det ville livet bak seg, og lever et forholdsvis rolig familieliv med datteren Kelly, sønnen Jack og kona Sharon. Foto: All Over Press
FORANDRET SEG: I dag har heldigvis rockeren lagt det ville livet bak seg, og lever et forholdsvis rolig familieliv med datteren Kelly, sønnen Jack og kona Sharon. Foto: All Over Press Vis mer

Raserte hotellrom med død hai

Nye sjokkerende avsløringer fra rockestjernen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har aldri vært en hemmelighet at rockelegenden Ozzy Osbourne (62) har levd et vilt liv med mye dop og alkohol. Frontfiguren i heavy metal bandet "Black Sabbath" takker i dag kona for at hun har stått stødig ved hans side da han slet som verst.

I selvbiografien ""Iron Man: My Journey Through Heaven and Hell With Black Sabbath" avslører Osbournes tidligere bandkollega Tony Iommi (63) nye ville historier fra bandets glansdager. Da den populære gruppa ikke synes det var morsomt å ruse seg med narkotiske stoffer lenger fant nemlig gjengen andre måter å underholde hverandre på.

- Man går lei av å bruke mye dop, og vi hadde lyst til å finne på noe annet. Ozzy fraktet derfor en hai inn gjennom vinduet, og kuttet den i stykker før han smurte inn hotellrommet vårt med blod, sier Lommi ifølge Contactmusic.com.
 
Haiepisoden er ikke den eneste gangen den Osbourne har mishandlet et dødt dyr. I 1982 bet han hodet av en flaggermus som noen kastet på scenen da de opptrådte i Iowa, USA.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skal bli pappa for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer