VANLIGVIS BLID: Mange ble overrasket da det i går dukket opp en video av en illsint John Stamos som skjeller ut en Netflix-ansatt. Foto: Reuters
VANLIGVIS BLID: Mange ble overrasket da det i går dukket opp en video av en illsint John Stamos som skjeller ut en Netflix-ansatt. Foto: Reuters Vis mer

Raserianfallet ble fanget på film

Men ikke alt var som det så ut til da det kokte over for «Full House»-stjernen John Stamos.

Publisert

SEOGHØR.NO: John Stamos (52) har i mange år vært én av Amerikas mest folkekjære skuespillere.

Han fikk sitt store gjennombrudd allerede på 80-tallet, og gjorde enorm suksess som Jesse Katsopolis i TV-serien «Full House».

Siden programmet ble tatt av skjermen i 1995 har Stamos holdt seg i rampelyset, blant annet med gjesteroller i «Akutten» og «Two and a Half Men». I dag er han opptatt med «Full House»-gjenopplivningen «Fuller House» som kan sees på Netflix.

Og det var nettopp Netflix som i helgen fikk gjennomgå av den vanligvis blide og omgjenglige stjernen.

Det hele begynte med at strømmingstjenesten, som en 1. april-spøk, avslørte at de skulle sende en dokumentarserie om Stamos' liv: «John Stamos: Human, Being».

KJENT GJENG: John Stamos (til høyre) fikk sitt store gjennombrudd i TV-serien «Under samme tak». Her er han sammen med resten av hovedrolleinnhaverne.  Foto: Scanpix
KJENT GJENG: John Stamos (til høyre) fikk sitt store gjennombrudd i TV-serien «Under samme tak». Her er han sammen med resten av hovedrolleinnhaverne. Foto: Scanpix Vis mer

Dét falt tilsynelatende ikke i god jord hos hovedpersonen selv.

Saken forsetter under bildet.

Kort tid senere dukket det nemlig opp en video av 52-åringen som skjeller ut en av resepsjonistene på Netflix' kontorer.

Se den omtalte videoen nederst i saken!

– Jeg har vært i bransjen i 30 år, og dere gjør narr av meg? Dere tok Stamos-merkevaren og brukte den som en idiotisk spøk. Jeg har jobbet hele livet mitt. Dette er bare dritt, lyder hans sinte tirade i videoen.

Klippet – hvor skuespilleren også knuser et glass ved å kaste det i veggen – vakte selvfølgelig oppsikt på nettet, men meningene rundt det var delte. Noen mente at Stamos «burde vokse opp», mens andre støttet ham og skrev at de ville gjort akkurat det samme selv.

Nå viser det seg likevel at raserianfallet bare var del to av Netflix og Stamos' innfløkte aprilsnarr.

Også nettstedet People, som først la ut videoen av skuespillerens utbrudd, var med på spøken.

LES OGSÅ: Legger seg flat etter å ha blitt tatt for fyllekjøring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer