Rihanna og Johnny Depp:

Raser: - Slett Johnny Depp-scenen

Fansen reagerer sterkt på at Hollywood-stjernen er en av deltakerne i Rihannas moteshow.

ENTREPENØR: Rihanna har satt artistkarrieren på vent de siste årene til fordel for å utvikle sminkemerket og undertøysmerket hennes. Foto: John Salangsang/Shutterstock/ NTB
ENTREPENØR: Rihanna har satt artistkarrieren på vent de siste årene til fordel for å utvikle sminkemerket og undertøysmerket hennes. Foto: John Salangsang/Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Robyn Rihanna Fenty (34), best kjent under artistnavnet Rihanna, er tilbake med nok en kolleksjon for undertøysmerket sitt Savage X Fenty. I den anledning ble det filmet inn et kunstnerisk moteshow med modeller, dansere og noen velkjente stjerner.

Det førti minutter lange moteshowet blir sendt 9. november.

Raser

Nå reagerer mange på at Hollywood-stjernen Johnny Depp (59) er med på stjernelaget som viser frem undertøyet i videoen.

Nyheten om Depps deltakelse i showet ble bekreftet av NBC News samme dag som traileren til showet ble sluppet på YouTube. «Pirates of The Carribean»- skuespilleren er imidlertid ikke å se i traileren for showet.

RIHANNA JR: Åtte år gamle Ala'a Skyy, som tidligere har blitt sammenlignet med Rihanna, brukes til å reklamere for helseprodukter. Det vekker reaksjoner. Video: Rød Løper Vis mer

Depps deltakelse får kommentarene til å svirre på Twitter-kontoen til undertøysmerket.

Mange mener at det er uansvarlig av Rihanna å inkludere skuespilleren i showet. Dette skyldes at Depp har vært i hardt vær med mishandlingsanklager og rettssak mot ekskona, Amber Heard.

«Vi skal boikotte showet hvis Johnny Depp er med på det», tordner en Twitter-bruker.

«Slett Johnny Depp-scenen nå - hvis den noen gang har eksistert», skriver en annen.

Prøver å komme tilbake

Depp har sakte, men sikkert jobbet seg tilbake i rampelyset, etter at juryen vedtok at ekskona ærekrenket ham med anklagene sine tidligere i år.

Rettssaken dreide seg om en påstand Heard kom med i 2016 der hun sa at hun var en offentlig figur som representerte vold i hjemmet.

I tillegg til å delta i Rihannas moteshow, så stod Depp også på scenen under MTV Awards i august. 59-åringen har også sluppet et album med Jeff Beck under tittelen «18» etter rettsaken.

STJERNBESØK: Superstjernen Johnny Depp er på vei til Stockholm, og møtte Se og Hør på veien ut av Grand Hotel. Video: Birgitte Kristiansen Vis mer

Andre store profiler som deltar i showet er skuespillerne Winston Duke (35), Taraji P. Henson (52) og Simu Liu (33), og artistene Burna Boy (31) og Anitta (29).

LES OGSÅ: Dronningen slaktes for dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer