Kim Kardashian:

Raser på datterens vegne

Responsen på Norths kunstverk får Kim Kardashian til å rase.

SER RØDT: Kim Kardashian holdt ikke igjen da følgerne hennes kritiserte datteren, North West. Foto: Splash News/ NTB
SER RØDT: Kim Kardashian holdt ikke igjen da følgerne hennes kritiserte datteren, North West. Foto: Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få ting som får en mor så sint som når folk kritiserer barna deres. Nå føyer Kim Kardashian (40) seg inn i rekken av kjendismødre som raser på sosiale medier, etter at både fans, kritikere og tabloidpresse hevdet at hun løy om et kunstverk.

Denne uken la nemlig den stolte moren ut et bilde på Instagram, der hun skrøyt av et bilde malt av datteren North West (7).

Problemet var bare at svært få trodde på at det faktisk var North som hadde malt det.

«North West malte ikke dette»

«Min lille kunstner North», skrev realitystjernen til et imponerende landskapsmaleri på Instagrams historiefunksjon.

Det tok imidlertid ikke lang tid før følgerne hennes begynte å tvile, og flere var raskt ute med å kommentere maleriet på sosiale medier. Flere hevdet nemlig hardnakket at det var umulig for en 7-åring å male et så fint bilde.

«Jeg skal egentlig jobbe, men jeg klarer ikke slutte å tenke på at North West ikke malte dette», skrev en bruker på Twitter.

«Kim Kardashians barn malte ikke dette. Du kan til og med se photoshop-signaturen. Og selv om du ikke gjør det, så er det Kim K - så du må ta alt hun sier med en skje med salt», skrev en annen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer