Kim Kardashian:

Raser på datterens vegne

Responsen på Norths kunstverk får Kim Kardashian til å rase.

SER RØDT: Kim Kardashian holdt ikke igjen da følgerne hennes kritiserte datteren, North West. Foto: Splash News/ NTB
SER RØDT: Kim Kardashian holdt ikke igjen da følgerne hennes kritiserte datteren, North West. Foto: Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få ting som får en mor så sint som når folk kritiserer barna deres. Nå føyer Kim Kardashian (40) seg inn i rekken av kjendismødre som raser på sosiale medier, etter at både fans, kritikere og tabloidpresse hevdet at hun løy om et kunstverk.

Denne uken la nemlig den stolte moren ut et bilde på Instagram, der hun skrøyt av et bilde malt av datteren North West (7).

Problemet var bare at svært få trodde på at det faktisk var North som hadde malt det.

REAGERER: Kim Kardashian prøver å jobbe hjemmefra, men det er ikke så enkelt når datteren North West også er til stede. Vis mer

«North West malte ikke dette»

«Min lille kunstner North», skrev realitystjernen til et imponerende landskapsmaleri på Instagrams historiefunksjon.

MALERI: Dette bildet, malt av North West, fikk kritikken til å hagle mot 7-åringen. Foto: Instagram / Kim Kardashian
MALERI: Dette bildet, malt av North West, fikk kritikken til å hagle mot 7-åringen. Foto: Instagram / Kim Kardashian Vis mer

Det tok imidlertid ikke lang tid før følgerne hennes begynte å tvile, og flere var raskt ute med å kommentere maleriet på sosiale medier. Flere hevdet nemlig hardnakket at det var umulig for en 7-åring å male et så fint bilde.

«Jeg skal egentlig jobbe, men jeg klarer ikke slutte å tenke på at North West ikke malte dette», skrev en bruker på Twitter.

«Kim Kardashians barn malte ikke dette. Du kan til og med se photoshop-signaturen. Og selv om du ikke gjør det, så er det Kim K - så du må ta alt hun sier med en skje med salt», skrev en annen.

Også Daily Mail var raskt ute med å omtale saken, med overskriften «North West malte ikke dette». De har senere endret overskrift til «North West malte det».

TALENTFULL: North West stjal showet under pappa Kanye West sitt moteshow i Paris. Video: Rød Løper Vis mer

Raser

Det hele fikk «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen til å se rødt, og kort tid etter gikk hun hardt ut på sin egen Instagram og svarte kritikerne.

RASER: Kritikken mot datteren fikk Kim til å se rødt. Foto: Instagram / Kim Kardashian
RASER: Kritikken mot datteren fikk Kim til å se rødt. Foto: Instagram / Kim Kardashian Vis mer

«Ikke kødd med meg når det gjelder barna mine!», innleder 40-åringen i store bokstaver, og fortsetter:

«Datteren min og hennes beste venn har tatt et seriøst kurs i oljemaling, der talentene og kreativiteten deres har blitt oppmuntret og pleiet. North jobbet utrolig hardt med maleriet sitt, som tok flere uker å ferdigstille. Som en stolt mor ville jeg dele arbeidet hennes med alle».

Videre skriver hun at hun har sett flere kronikker og mennesker på sosiale medier som har ytret seg om hvorvidt maleriet faktisk er malt av North eller ikke.

«Hvordan våger dere å se barn gjøre fantastiske ting, for så å anklage dem for å ikke være fantastiske?!»

STOLT: Kardashian delte et bilde av datteren North som poserte med maleriet sitt. Foto: Instagram / Kim Kardashian
STOLT: Kardashian delte et bilde av datteren North som poserte med maleriet sitt. Foto: Instagram / Kim Kardashian Vis mer

40-åringen avslutter med: «North West malte det, punktum», etterfulgt av 17 utropstegn.

- Kanyes tvilling

Realitystjernen, som også har barna Saint (5), Chicago (3) og Pslam (1) med ektemannen Kanye West, delte i tillegg et liknende bilde, malt av Norths venn. Videre delte hun også flere bilder som ektemannen malte da han var på Norths alder.

KANYES VERK: Disse bildene er laget av Kanye, og er et tydelig bevis på hvor Norths talent stammer fra. Foto: Instagram / Kim Kardashian
KANYES VERK: Disse bildene er laget av Kanye, og er et tydelig bevis på hvor Norths talent stammer fra. Foto: Instagram / Kim Kardashian Vis mer

I 2019 gjorde 40-åringen det tydelig at datteren like gjerne kunne vært Kanyes tvilling. Det gjorde hun da paret ble intervjuet av Vogue Arabia.

- North er Kanyes tvilling. Hun er så kreativ, uttrykksfull og har så mye av din personlighet. Saint tror jeg har mer min personlighet. Hva tenker du?, uttale hun den gang til ektemannen.

FØL MEG: Musikkvideoen til «Feel Me» av Kanye West og Tyga skal ha blitt lekket - og det er et merkelig syn. Video: Rød Løper/@elirussellinnetz Vis mer

Den gang fortalte hun også at hun ønsker å sørge for at barna hennes skal få en barndom og oppvekst som de husker for resten av livet.

- Jeg tenker på dette hele tiden. Jeg reflekterer ofte over den fantastiske barndommen jeg hadde, og jeg vil at de skal være i stand til å se tilbake på denne tiden og si «Jeg hadde det mest fantastiske livet. Foreldrene mine ga meg alle verktøyene til å bli god og fornøyd i livet. De var morsomme, gode og herlige foreldre som alltid var der».

LES OGSÅ: - Hva skjer med ansiktet hennes?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer