Raser over sin nye kollega

Mariah Carey misliker tanken på å dele dommerpanelet med Nicki Minaj.

TOPPKANDIDAT TIL DOMMERSTOLEN: Nicki Minaj skal angivelig være toppkandidaten til å få dommerjobb i den neste sesongen av «American Idol». Foto: Fame Flynet
TOPPKANDIDAT TIL DOMMERSTOLEN: Nicki Minaj skal angivelig være toppkandidaten til å få dommerjobb i den neste sesongen av «American Idol». Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere i sommer ble det kjent at artisten Mariah Carey (42) blir dommer i den tolvte sesongen av talentkonkurransen «American Idol». Den starter neste år, der hun tar over stolen til Jennifer Lopez.

Men Carey, som for tiden flopper fullstendig med sin nyeste singel, er angivelig forbannet over nyheten om at Nicki Minaj (29) kan bli hennes framtidige kollega.

- Maria trodde hun skulle være den eneste dama i dommerpanalet. Hvis Nicki også skal være med, ville det knust forventningene hennes. Også fordi Nicki er mye yngre, sier en kilde ifølge nettstedet TMZ.

Det spekuleres i om Randy Jackson muligens gir seg som dommer etter 10 år. Dersom han gjør det, blir det en ledig stilling til. Nicki, som klatret til fjerde plass på VG-lista Topp 20 med låta «Starships» tidligere i år og er kjent for sprø hårfrisyrer, skal være toppkandidaten.

- Avtalen er ikke helt i boks ennå, men hun kommer garantert til å ta jobben. Det er bare et par småting som må løses først, men det skjer garantert, sier en kilde ifølge nettstedet Radar Online.

Andre kandidater for dommerstolen skal være latino- og popsangeren Enrique Iglesias (37) , countrystjernen Keith Urban (44) og rockeren Brad Paisley (39), ifølge TMZ.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her mister Nicki kontroll over kjolen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer