HET ROMANSE: I fjor sommer nøt Helena solen med sin kjæreste Paul Banks. Foto: All Over Press
HET ROMANSE: I fjor sommer nøt Helena solen med sin kjæreste Paul Banks. Foto: All Over PressVis mer

Raser over romanseryktene

- Det har aldri vært noe på gang med meg og disse mennene.

SEHER.NO: Den danske supermodellen Helena Christensen (40) har endelig tatt bladet fra munnen og raser mot en avis i New York som skal ha antydet at hun og Hollywood-skuespilleren Sean Penn (47) har en romanse på gang.

"Milk"-stjernen Penn og skuspillerkona Robin valgte å separete seg i april etter 13 år sammen.

Ifølge ContactMusic er Christensen nå rasende over å bli stemplet som "den andre kvinnen" som ødela ekteskapet.

Den danske skjønnheten har tidligere blitt koblet til kjendiser som Josh Hartnett og avdøde Heath Ledger. Hartnett dater nå den norske modellen Sophia Lie.

I en e-post til den amerikanske avisen, uttrykker Christensen sin oppgitthet over ryktene som har florert rundt henne de siste årene.

- Helt ærlig så begynner jeg å bli mektig lei av å bli falskt koblet opp mot forskjellige menn: Josh Hartnett, Heath Ledger og nå Sean Penn, skriver 40-åringen, som bruker anledningen til å avkrefte alle de påståtte forholdene.

- Det har aldri vært noe på gang med meg eller noen av disse mennene, og det vil jeg få oppklart én gang for alle. Jeg har kjent Sean siden tidlig i 20-årene, og har møtt kona hans flere ganger. Han har alltid vært en venn og vi har mange felles venner. Jeg har alltid respektert kona hans, og jeg anser henne som en av mine favorittskuespillerinner.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: 40 år og like vakker

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.