Kris Jenner:

- Raser over Robs ville pengeforbruk på kjæresten

- Hele familien synes det er uansvarlig.

- PENGEPROBLEMER: At Rob Kardashian velger å bruke enorme summer på sin nye flamme Alexis, skal få Kris Jenner til å se rødt. Foto: NTB Scanpix
- PENGEPROBLEMER: At Rob Kardashian velger å bruke enorme summer på sin nye flamme Alexis, skal få Kris Jenner til å se rødt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har ryktene svirret kraftig om hvorvidt den eneste gutten i Kardashian-klanen, Rob Kardashian (31), har funnet lykken på ny.

Han har i flere uker blitt koblet til 24 år gamle Alexis Skyy etter at de begge har delt en rekke bilder av hverandre i sosiale medier. Det nye forholdet skal imidlertid ikke ha falt i like god jord hos alle.

Rob skal nemlig være stormforelsket i sin nye flamme, og ifølge flere kilder nær den berømte «Keeping Up with the Kardashians»-familien, skal 31-åringen ha brukt store summer på Alexis den siste tiden.

Må betale kredittregningen

På gavelista skal det stå både designerklær, enorme blomsterbuketter og dagsturer på rådyre spaopphold - i tillegg til andre luksuriøse presanger, skriver Radar Online.

Den siste tiden har det blitt kjent at Rob sliter økonomisk etter den bitre striden med ekskjæresten Blac Chyna (30), noe som blant annet skal ha resultert i at han måtte selge sokkeselskapet sitt, Arthur George, til moren Kris Jenner (63).

At han nå da likevel velger å bruke enorme summer på Alexis, får «momageren» til å se rødt.

RASER: Kris Jenner skal være lite imponert over sønnens pengebruk.
RASER: Kris Jenner skal være lite imponert over sønnens pengebruk. Vis mer

- Kris og resten av Robs familie synes det er uansvarlig, sier en kilde nær realitystjernen til nettstedet.

- (...) Det er som om han føler et behov for å være den mest generøse personen på jorden for å beholde en jente, og det er ikke riktig, fortsetter kilden.

Kris skal nemlig ha fått øynene opp for sønnens ville pengeforbruk den siste tiden, og selv om han kun ønsker å være snill og gavmild, bruker han penger han i utgangspunktet ikke har.

- Han bruker opp alt på Amex-kortet (et mastercard fra American Express, journ.anm.) sitt, som Kris må nedbetale hver måned, sier kilden og legger til at moren de siste årene har merket kraftig at sønnens økonomi har blitt mer ustabil.

Saken fortsetter nedenfor.

Offentlig feide

Ved juletider så det ut til at Instagram-modellen Blac Chyna og realitystjernen Rob Kardashian var på god vei til å løse den langvarige konflikten mellom seg. De bestemte seg nemlig da for å legge ned stridsøksen og heller fokusere på velværet til deres felles datter Dream (2).

I likhet med Rob skal også Chyna ha gått videre etter bruddet og funnet lykken med artisten Kid Buu (30).

Nå ser det derimot ut til at den bitre og brutale feiden har fått vann på mølla igjen. Og enigheten de tidligere skal ha kommet frem til, er nok en gang på tynn is.

Ifølge TMZ er nemlig Rob fly forbanna på sin tidligere samboer og kjæreste etter at hun nylig dro på ferie uten datteren, og ikke informerte 31-åringen.

Chyna skal nemlig ha stukket av fra foreldreansvaret til fordel for en romantisk ferie til Hawaii med sin nye flamme, skriver People.

Før denne hendelsen hadde eksene tilsynelatende holdt avstand til hverandre de siste månedene, i hvert fall siden november, da de kjempet over utbetaling av barnebidrag for deres felles datter.

Rob forklarte at han befinner seg i en økonomisk krise, som gjør det vanskelig for ham å betale de høye summene eksen krever, og før jul så det ut til å toppe seg for realitystjernen, da han som nevnt måtte selge selskapet sitt til Kris Jenner, meldte The Blast, ifølge Page Six.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

LES OGSÅ: - Det var bare helt forferdelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer