Raser over homsehets

Popdronningen så rødt da unge Jonah fortalte om sin hverdag

ENGASJERT: Popstjernen Lady Gaga er et forbilde for lesbiske og homofile verden over. - Dette er grunnen til at jeg jobber så hardt som jeg gjør, forklarer hun.
ENGASJERT: Popstjernen Lady Gaga er et forbilde for lesbiske og homofile verden over. - Dette er grunnen til at jeg jobber så hardt som jeg gjør, forklarer hun. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken

SEHER.NO: Da den unge, homofile Jonah Mowry (14) fra California nylig la ut en følelsesladet video på youtube hvor han åpenhjertig beskriver en hverdag med mobbing og trakassering, ble det for mye for popdronningen Lady Gaga (25).

- Takk for at du er tøff nok til å dele historien din med oss. Det betyr mye for millioner av mennesker, skriver hun på Twitter.


Gaga, som er en forkjemper for lesbiske og homofiles rettigheter gjennom både sangtekster og medieuttalelser, sier at det er mennesker som Jonah som driver henne til suksess.

- Dette er grunnen til at jeg jobber så hardt som jeg gjør. Dette grunnen til at det er galt å hate, sier hun og oppfordrer alle til å se videoen.

25-åringen er ikke den eneste som har latt seg engasjere av videoen. Andre stjerner som Ricky Martin (39) og Jane Lynch (51) har også uttrykt sin sympati på Twitter.

Jonahs mor, Peggy Sue Mowry, er takknemlig for den støtten sønnen har fått på nettet.

- Det er mange som har delt støttende og gode ord med Jonah, og det er bra. Jeg er stolt over den responsen han har fått, sier den rørte mammaen til ABC News.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dro på byen uten bukse


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer