Brad Pitt og Angelina Jolie:

- Raser over eksens tale

Brad Pitt spøkte om både Tinder og ekteskap. Det skal ikke ha vært særlig populært for en av eksene hans.

REAGERER: Ifølge kilder nær Angelina Jolie skal hun ikke være imponert over hvordan Brad Pitt spøkte fra scenen. Her var det tidligere paret sammen i 2007. Foto: NTB Scanpix
REAGERER: Ifølge kilder nær Angelina Jolie skal hun ikke være imponert over hvordan Brad Pitt spøkte fra scenen. Her var det tidligere paret sammen i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Brad Pitt (56) vant prisen for beste birolle under SAG awards natt til mandag fikk han enorm oppmerksomhet for talen sin.

Han uttalte blant annet at han skulle skrive på Tinder-profilen sin at han hadde vunnet, men han trakk også tilsynelatende paralleller mellom karakteren han spiller i «Once Upon a Time in Hollywood» og sitt eget havarerte ekteskap.

- Mannen blir høy, tar av seg skjorta og får det ikke til å fungere med kona. Det er vanskelig, virkelig vanskelig, spøkte han fra scenen.

Respektløst

56-åringens uttalelser ble møtt med flere latterutbrudd fra salen, men nå viser det seg at det kanskje ikke har falt i like god jord hos alle.

Brad Pitt har nemlig tidligere vært gift med Jennifer Aniston (50) og Angelina Jolie (44), henholdsvis fra 2000 til 2005 og 2014 til 2016, og mens Jennifer var blant dem som lo av eksens tale, skal Angelina ikke være særlig imponert over Brads spøk.

- Hun (Angelina Jolie, journ.anm.) synes det er ekstremt respektløst overfor henne å lage vitser om ekteskapsproblemene, spesielt foran en sal full av kollegaer og venner av dem, sier en kilde nær stjernen, ifølge The Mirror.

Ifølge kilden, som hevder å stå Angelina nær, ville hun aldri gjort det samme mot Brad.

Brad Pitt kan sies å være mannen som fikk mest oppmerksomhet natt til mandag, og det var ikke bare talen som sørget for det. Bak scenen ble han nemlig gjenforent med ingen ringere enn Jennifer Aniston, og bilder av de to sammen har gått viralt de siste par døgnene.

OFFENTLIG SKILSMISSE: Brad og Angelina i 2009. Paret var gift i to år før det i 2016 endte i en offentlig skilsmisse. Foto: NTB Scanpix
OFFENTLIG SKILSMISSE: Brad og Angelina i 2009. Paret var gift i to år før det i 2016 endte i en offentlig skilsmisse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gjenforent

Ifølge kilden skal heller ikke møtet mellom de to ha vært særlig populært hos 44-åringen. Både Brad og Jennifer vant nemlig priser begge to, sistnevnte stakk av med beste kvinnelige skuespiller i en dramaserie, og duoen ble i etterkant fotografert sammen med hver sin pris.

I internasjonal presse har det som nevnt florert med bilder av de to, og enkelte går så langt at de skriver at de håper duoen vil finne tilbake til hverandre.

GJENFORENT: Brad Pitt og Jennifer Aniston ble natt til mandag gjenforent under SAG Awards. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Brad Pitt og Jennifer Aniston ble natt til mandag gjenforent under SAG Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og det er kanskje ikke så rart at ryktene begynner å svirre. Det tidligere stjerneparet så nemlig svært glade ut da de ble fotografert, og både klemte hverandre og holdt hender.

«Once Upon a Time In Hollywood»-stjernen fikk også oppmerksomhet for det som av The Hollywood Reporter omtales som «nattas søteste øyeblikk», skrev Vogue.

Flere bilder og videoer av Brad er nemlig delt av ham hvor han sto bak scenen og fulgte med på Jennifers takketale da hun vant pris for sin rolle i «The Morning Show».

Jennifer har i ettertid omtalt eksens øyeblikk som «søtt», ifølge People.

«Krisemøte»

Naturligvis vekket gjenforeningen mellom de to stjernene mange følelser hos fansen, og i sosiale medier florerer det av kommentarer om bildene som er tatt av dem.

«Kan vi ha et krisemøte om dette?», skrev en på Twitter.

«Beklager, men det er 2002. Skru tilbake tiden for jeg holder en knapp på Brad og Jen», skrev en annen.

«Jeg skriker», lyder en tredje kommentar.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

Verken Brad eller Jennifer har foreløpig uttalt seg om møtet, men på den røde løperen i forkant av utdelingen ble sistnevnte spurt om hva hun tenker om alle overskriftene om at de to må møtes.

- Det er hysterisk, men hva annet har de å snakke om, svarte hun i et intervju med Entertainment Tonight.

Brad og Jennifer var et av Hollywoods hotteste par da de var sammen, og da de skilte seg i 2005, var det en sjokkert fanskare som satt igjen. Bakgrunnen for skilsmissen skal ha vært at Brad falt for Angelina Jolie da de spilte sammen i filmen «Mr. & Mrs. Smith». Pitt giftet seg med Jolie i 2014, før de gikk hver til sitt i 2016 - og endte i en bitter skilsmissestrid.

LES OGSÅ: - Brad presset henne til å gifte seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer