FØLER SEG MAKTMISBRUKT: Kristen Stewart mener Rupert Sanders misbrukte makten sin som regissør over henne da de endte opp i senga. Foto: Fame Flynet
FØLER SEG MAKTMISBRUKT: Kristen Stewart mener Rupert Sanders misbrukte makten sin som regissør over henne da de endte opp i senga. Foto: Fame FlynetVis mer

Raser over å bli uthengt som syndebukken

Kristen Stewart mener den 19 år eldre regissøren burde svartmales isteden.

SEOGHØR.NO: Etter at hun var utro mot Robert Pattinson (26), har Kristen Stewart (22) lidd store tap.

Blant annet har det gått rykter om at hun kan komme til å miste jobben i den planlagte oppfølgeren til «Snow White and the Huntsman», fordi hun lå med regissøren for den første. Det hevder hun var et maktovergrep.

- Kristen skjønner ikke hvorfor offentligheten ikke svartmaler Rupert Sanders som den store syndebukken istedenfor henne. Hun understreker at han er 19 år eldre, og hadde en maktposisjon som regissør over henne, skriver nettstedet TMZ.

Selv mener regissøren, Rupert Sanders, at affæren med Kristen er det verste han har gjort i hele sitt liv. Kona hans Liberty Ross, har kanskje en hånd med i spillet, ettersom hun har forbudt Rupert fra å noensinne jobbe med Kristen igjen.

Kristen har blant annet sluttet å dusje, og unngått to filmpremierer hun opprinnelig skulle vært på. Den ene var hennes egen «On the road. Den andre var kjærestens «Cosmopolis», som hun ble bannlyst fra. Nå er hun for flau til å vise seg i offentligheten.

Ekskjæresten Robert viste seg derimot for første gang etter bruddet, på mandag.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom med sjokkuttalelse før utroskapen