Raser ned i vekt

Den tidligere muskelbunten Gerard Butler er bare en skygge av seg selv.

<strong>FØR:</strong> For et par år siden var Gerard Butler stinn av muskler.  Foto: Stella Pictures
FØR: For et par år siden var Gerard Butler stinn av muskler. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Gerard Butler (41) viste frem sin nye, slanke figur på en fest forrige helg. Kjekkasen hadde på seg en enkel sort dress, som avslørte at Butler har gått ned flere klesstørrelser.

Da Butler spilte i det episke dramaet «300» for fem år siden var han både topptrent og muskuløs, men 41-åringen innrømmer at han i årene etter spise mer enn vanlig og la på seg flere kilo. Da han så bilder av seg selv fra en badeferie på Barbados innså han at han måtte slanke seg.

- Da jeg så bildene bestemte jeg meg for å forandre livet mitt. Jeg hadde fri og var på ferie og spiste mer og mer. Da jeg skulle bade så jeg en båt med fotografer, men jeg visste ikke hvor ille bildene ville se ut, sa Butler under et CNN-intervju med Piers Morgan.


Den skotske skuespilleren forteller at han ikke ble knust av bildene, men at han ble mer oppmerksom på kostholdet.

- Ærlig talt så jeg ikke bra ut. Det knuste meg ikke, men det førte til at jeg ble mer opptatt av hva jeg spiste, forteller han.

Bildene ble et vendepunkt for skuespilleren som siden har gått kraftig ned i vekt. Storsjarmøren har den siste tiden trent mye for å spille i surfefilmen «Of Men and Mavericks».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjarmerte vakker blondine  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer