Raser ned i vekt

Sangstjernens operasjon har gitt en uventet bivirkning.

SLANK OVER NATTEN: Sangstjernen Adele ønsket i dag alle sine Twitter-følgere god jul med dette bildet. Det er tydelig at 23-åringen har gått kraftig ned i vekt den siste måneden.
SLANK OVER NATTEN: Sangstjernen Adele ønsket i dag alle sine Twitter-følgere god jul med dette bildet. Det er tydelig at 23-åringen har gått kraftig ned i vekt den siste måneden. Vis mer
SEHER.NO: Den britiske sangfuglen Adele Adkins (23) gjennomgikk forrige måned en omfattende operasjon på stemmebåndene. Mye tyder nå på at inngrepet har påvirket mer enn bare sangstemmen.

23-åringen la i dag ut dette bildet av seg selv på Twitter, og som bildet viser er det en langt slankere Adele som nå gjør seg klar for tidenes comeback.

- Kanskje har operasjonen svekket matlysten hennes? spekulerer Daily Mail.

Londonjenta har blitt et ikon for vakre og frodige kvinner, noe som har sikret henne coveret på internasjonale moteblader som britiske Vogue og norske Cosmoplitan. Men Adele innrømmer at det ikke er lett å være stor i kjendisverden.

- Jeg har sett hvordan dietter kan ødelegge livene til folk. Jeg vil ikke at det skal skje med meg. Jeg er selvsagt komplekser for kroppen min, men jeg prøver å unngå folk som poengterer dem, sier stjernen til Vogue. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Klarer ikke snakke etter operasjonen