Raser ned i vekt med «sex-diett»

- Man må være en frekk jente for å gå ned så mye, sier venninnen om Kim Kardashian.

HETT FORHOLD: Kim Kardashians venninne hevder realitystjernen blant annet kan takke hete netter med kjæresten Kanye West for at hun har gått ned tre kilo på sju dager. Foto: All Over Press
HETT FORHOLD: Kim Kardashians venninne hevder realitystjernen blant annet kan takke hete netter med kjæresten Kanye West for at hun har gått ned tre kilo på sju dager. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian er kjent for sin spreke kropp, men nå avslører en venninne av henne at det ikke bare er styrketrening, aerobic og sunt kosthold, som 31-åringen benytter seg av for å holde matchvekten.

Ifølge venninnen har Kim - kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians» - gått ned tre kilo kun ved å ha hyppig sex med sin nye kjæreste, hip-hop stjernen Kanye West.

- Vi kaller det «sex-dietten». Når en av oss har regelmessig sex, så pleier det å forbrenne kalorier og svekke appetitten. For å gå ned så mye som tre kilo i løpet av sju dager, må man være en frekk jente, sier hun til National Enquirer ifølge avisen London Evening Standard.

Ifølge venninnen ønsker imidlertid ikke Kanye West at Kim skal miste kurvene sine - inkludert hennes berømte rumpe.

- Han oppmuntrer henne hele tiden til å gjøre ting for seg selv og ikke lytte til gruppepress. Derfor synes han ikke hun trenger å gå ned i vekt, sier Kims venninne.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Og det der er etter en brystreduksjon!
[obj:media:11491]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer