TV-AKTUELLE: - Det er hyggelig å få komplimenter for at jeg ser bra ut. Men det er vel ingen annen hemmelighet enn at jeg har det utrolig bra for tiden, sier en mye slankere Sarah Natasha Melbye, som i høst skal lede «Big Brother» sammen med Petter P Foto: TV 2
TV-AKTUELLE: - Det er hyggelig å få komplimenter for at jeg ser bra ut. Men det er vel ingen annen hemmelighet enn at jeg har det utrolig bra for tiden, sier en mye slankere Sarah Natasha Melbye, som i høst skal lede «Big Brother» sammen med Petter P Foto: TV 2Vis mer

Raser ned i vekt før «Big Brother»

Sarah Natasha Melbye og Petter Pilgaard skal lede TV 2s nye realitysatsning.

SEHER.NO: Sarah Natasha Melbye (35) har brukt sommeren til å lede «Sommertid» med Øyvind Fjeldheim på TV 2. Nå bytter hun ut det sommerlige programmet med «Big Brother». Der får hun med seg den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren Petter Pilgaard (31).

- Sarah ser utrolig godt ut, sier Pilgaard til VG.

Ifølge avisen har nemlig Sarah Natasha Melbye rast ned i vekt før hun nå flytter til Sverige for å bli programleder for realityprogrammet.

- Det er hyggelig å få komplimenter for at jeg ser bra ut. Men det er vel ingen annen hemmelighet enn at jeg har det utrolig bra for tiden. Jeg koser meg, og da skjer det ting. Jeg har det gøy i jobben min, og nå skal jeg igang med en spennende «Big Brother»-periode, forteller 35-åringen, som mener hun ikke lever på en knallhard diett, til VG.

- Det ligger hverken en hard bootcamp  eller salatblad til frokost bak det som har skjedd. Jeg spiser burgeren min fremdeles, jeg, om jeg får lyst, erkjenner programlederen.

Sarah Natasha Melbye og Petter Pilgaard flytter nå til Stockholm i fire måneder. Pilgaard skal lede programmet «Little Brother» hver mandag til fredag, der det blir ukesaktuelle temaer og gjester. I tillegg deltar han i livesendingen, som i hovedsak ledes av Sarah Natasha Melbye.


Mandag 29. august har programmet premiere på norske TV-skjermer. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Godt å ha noen å komme hjem til