Raser ned i vekt etter mediahetsen

Den hardt prøvede sognepresten har mistet mange kilo... Se video!

TØFF TID: - Det tar jo på, både mentalt og fysisk, og stå i en orkan som dette. Klart det gjør det. Men nå skal jeg bygge meg opp igjen, sier Einar Gelius til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TØFF TID: - Det tar jo på, både mentalt og fysisk, og stå i en orkan som dette. Klart det gjør det. Men nå skal jeg bygge meg opp igjen, sier Einar Gelius til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Einar Gelius nederst i saken:


SEHER.NO: Det har mildt sagt stormet rundt den profilerte sognepresten i Vålerenga kirke, Einar Gelius, de siste ukene etter at boka hans «Sex i Bibelen», der han blant annet skrev om egne sexerfaringer, kom ut.

For kort tid siden ble det kjent at den kjente presten er fristilt fra sin prestegjerning.

Lørdag kveld var Gelius til stede i salen da den store «Skal vi danse»-finalen gikk av stabelen fra Nydalen i Oslo. Og det var en svært tynn Gelius som møtte Seher.no.

-Jeg er nok på slanker'n for å si det sånn. Jeg har nok godt ned ti-tolv kilo det siste året, og det er jeg fornøyd med. Og jeg skal enda lenger ned, forteller den hardt prøvede sognepresten til Seher.no.

Til tross for at han selv ønsker å bli enda tynnere: Gelius erkjenner at det har vært vanskelig å få i seg nok mat gjennom den tøffe tiden han har opplevd de siste ukene.


- Ja, selvfølgelig. Det tar jo på, både mentalt og fysisk, og stå i en orkan som dette. Klart det gjør det. Men nå skal jeg bygge meg opp igjen, sier han. 

Lørdag ble det klart at det var «reserven» Åsleik Engmark som gikk til topps i årets «Skal vi danse». Einar Gelius på sin side syntes det var deilig å komme til Nydalen og koble helt av fra den konstante mediakjøret.

- Det er et fantastisk show, det er noe av det flotteste jeg har sett. Åsleik og Aylar er helproffe dansere begge to. Jeg er veldig imponert.

- Hvordan har den siste tiden preget deg, Einar?


- Det har preget meg på den måten at jeg er ganske sliten. Naturlig nok, etter fire uker med storm. Men det er hyggelig å komme hit, og få oppleve så mye varme og støtte. Jeg har fått bare støtteerklæringer, og det er utrolig hyggelig, medgir Einar Gelius til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke helt til stede

Se videointervjuet med Einar Gelius her:[obj:media:9201]Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer