Raser ned i vekt etter bruddet

Sienna Millers legger blir bare tynnere og tynnere...

SLITEN?: Sienna så både sliten og svært tynn ut under lanseringsfesten til Matthew Williamson ( til høyre) i forrige måned.  Foto: All Over Press
SLITEN?: Sienna så både sliten og svært tynn ut under lanseringsfesten til Matthew Williamson ( til høyre) i forrige måned. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerskjønnhet Sienna Miller (27) skal ha tatt det svært hardt da millionarving og skuespillerkollega Balthazar Getty (33) dumpet henne tidligere i vår.

Den siste tiden har den britiske superstjernen blitt stadig tynnere, og særlig beina hennes nærmer seg nå det radmagre.

Da skjønnheten var på H&Ms lanseringsfest til ære for hennes gode venn og designer Matthew Williamson i forrige måned, hadde hun på seg en kjole som ikke klarte å skjule den siste tidens dramatiske vekttap.

Nylig ble Sienna også fotografert på shopping i London, og de spikertynne leggene hennes skapte store overskrifter i britisk presse, skriver Daily Mail.

Venner og kjente av superstjernen frytker nå at det er bruddet med Getty som har forårsaket vekttapet.

Paret skapte stor skandale da de i fjor ble kjærester, på tross av at Getty fortsatt var gift med sin daværende kone Rosetta.

Skuespillerinnen mottok mye hets og ble blant annet omtalt som en ekteskapsødelegger og hore i britisk presse.

- Sienna elsket å være sammen med Balthazar, men til tider ble det for mye for henne. De er fortsatt venner, sier en kilde.

Nylig har skuespillerinnen blitt koblet opp mot "Pearl Harbour"-kjekkas Josh Hartnett, men ifølge kilder nær stjernen er de to kun gode venner.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vraket Sienna Miller!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer