<strong>IKKE FORNØYD:</strong> Chris Brown mener voldtektsanklagene mot ham er respektløse, og avviser dem som blank løgn. Foto: NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Chris Brown mener voldtektsanklagene mot ham er respektløse, og avviser dem som blank løgn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chris Brown:

Raser mot voldtektsanklager

Chris Brown ble pågrepet, mistenkt for voldtekt. Tirsdag frafalt siktelsen, men etterforskningen fortsetter.

Publisert
Sist oppdatert

Mandag ble den amerikanske artisten Chris Brown (29) pågrepet av politiet i Paris, mistenkt for voldtekt.

Nyhetsbyrået AP meldte tirsdag formiddag at han fremdeles satt i varetekt, men nå er han løslatt uten tiltale. Det skriver AP på Twitter.

Ifølge Aftonbladet fortsetter politet sin etterforskning selv om artisten løslates.

Sent tirsdag kveld rykket Brown ut på Instagram, der han gjorde det klart hva han syntes om anklagene.

- Jeg vil bare gjøre det helt klart: Dette er renspikket løgn!

- Respektløst

Rapperen uttrykker videre han han synes anklagene er respektløse både mot ham og familien.

Natt til onsdag har han postet en video som viser at han tilsynelatende er i full gang med videre planlegging av konserter.

Pågripelsen av artisten kom, ifølge magasinet Closer, gjengitt av Independent, som følge av at en 24 år gammel kvinne fremmet påstander om en angivelig voldtekt, som skal ha funnet sted etter at hun møtte artisten på en nattklubb i Paris 15. januar.

Kvinnen hevdet samtidig at to bekjente av Brown også skal ha misbrukt henne. De skal også ha blitt pågrepet i saken, og er nå også løslatt.

Tar avstand fra anklagene

Chris Brown har selv tatt til Instagram etter løslaten, og la tirsdag kveld ut et bilde på Instagram der han skriver at anklagene er falske.

- Jeg vil gjøre det klinkende klart. Dette er falskt. Aldri! For min datter og min familie er dette så respektløst, og dette går imot min karakter og moral.

På kant med loven

29-åringen har de siste årene ofte havnet i medienes søkelys for helt andre grunner enn musikken. I 2017 ble Brown anmeldt for å ha slått til fotografen på sin egen fest.

I august 2016 hevdet glamourmodellen Baylee Curran at Chris Brown skal ha pekt på henne med en pistol. Da postet artisten flere sinte Instagram-videoer mens politiet ventet utenfor huset hans. Han skal ha funnet fram skytevåpenet etter en krangel om diamanter.

I 2009 ble han dømt til prøvetid og samfunnstjeneste for å ha vært voldelig mot sin daværende kjæreste Rihanna. Prøvetiden gikk ut i 2015.

Brøt prøvetiden

Hip-hop stjernen ble arrestert 30. august 2016 etter å angivelig ha truet en kvinne med våpen. Video licensed from NTP Scanpix / Reuters DV Vis mer

I 2013 ble Brown og hans livvakt arrestert for overfall, og førstnevnte valgte kort tid etterpå å legge seg inn på en rehabiliteringsklinikk.

Senere samme år ble han sparket ut av klinikken, fordi han hadde kastet en stein gjennom vinduet til bilen der moren hans satt.

I 2014 havnet han på ny i klammeri med loven, da han ble arrestert for brudd på prøvetiden. Samme år erkjente han straffskyld for overfallet han og livvakten sto bak i 2013, og ble dømt til to dager bak murene.

LES OGSÅ: Planlegger bryllup i februar

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer