RASER MOT VG: - Jeg synes de er noen svin, for å si det helt enkelt, sier teaterregissør Stein Winge om VG forsideoppslag der han og kona tilsynelatende innrømmer utroskap. Foto: SCANPIX
RASER MOT VG: - Jeg synes de er noen svin, for å si det helt enkelt, sier teaterregissør Stein Winge om VG forsideoppslag der han og kona tilsynelatende innrømmer utroskap. Foto: SCANPIX Vis mer

Raser mot VG-forside

- Jeg synes de er noen svin. sier teaterregissør Stein Winge.

SEHER.NO: Teaterregissør Stein Winge (67) er forbannet på VG etter at avisa tidligere denne uken trykket et førstesideoppslag hvor både han og kona tilsynelatende innrømmet å ha vært utro.

Hendelsene - som fant sted tidlig i parets 45 år lange ekteskap - er hentet fra et seks siders intervju i aprilutgaven av bladet Tara, og Winge mener det er smakløst å klistre opp saken slik VG har gjort.

- Jeg synes det er veldig uverdig når noe blir tatt fra en helt annen sammenheng og fremstilt så motbydelig som det ble her, sier Winge til NRK.

I tillegg til VGs 300 000 aviser har saken også blitt trykket i en rekke nettmedier blant annet her på Seher.no, men ansvarlig redaktør i VG, Bernt Olufsen, blåser av kritikken.

- Winge har selv valgt å gå ut i det offentlige rom med et tema de færreste snakker åpent om. Når han i tillegg har utdypet dette ovenfor oss kan han ikke ettertid være misfornøyd med hvordan han har blir fremstilt. Han burde skjønt hva som ville skje, og jeg tror han skjønte det. Alle som uttaler seg offentlig om private forhold må regne med at dette kan bli plukket opp andre steder, sier han til NRK.

LES OGSÅ: Nicholson fikk bank etter utroskap