BLE UTSATT FOR VEKTKRITIKK: En blogger fra The New York Post antydet at Courtney Cox hadde lagt på seg under Golden Globe i forrige uke. Her er den flotte stjernen fotografert under utdelingen. Foto: All Over Press
BLE UTSATT FOR VEKTKRITIKK: En blogger fra The New York Post antydet at Courtney Cox hadde lagt på seg under Golden Globe i forrige uke. Her er den flotte stjernen fotografert under utdelingen. Foto: All Over PressVis mer

Raser mot vektkritikken av kona

Og som disse bildene viser at han har god grunn til å reagere...

SEHER.NO: Hollywood-skuespilleren David Arquette (38) har sett seg lei av bloggeres vektkritikk, og ønsker nå at folk skal bli snillere mot hverandre.

Skuespilleren innrømmer at han reagerte sterkt på at en blogger i The New York Post etter Golden Glode-utdelingen antydet at skuespillerinnene Jennifer Aniston (40), Courtney Cox (45) og Kate Hudson (30) skal ha lagt på seg litt.

Arquette - som giftet seg med "Scream"-kollegaen i 1999 - luftet meningene sine under "The Pee Wee Herman Show" i Los Angeles forrige uke.


- Å skrive artikler om at folk har lagt på seg er bare å kaste bort spalteplass for virkelige nyheter. Og hvem bryr seg egentlig?

- Jeg elsker runde folk, jeg elsker tynne folk. Jeg elsker folk generelt. Vi er nødt til å komme oss forbi merkelappene og stoppe å være så kritisk til alt. På internett tror folk at de bare kan si hva de vil, men mye av tiden ser man hvor onde folk er. Generelt, så trenger vi bare å være et snillere samfunn, uttalte han til Fox News, ifølge Popcrunch.

Courtney Cox har rukket å fylle 45 år, men har kropp som en 20-åring. Nylig innrømmet stjernen at det ligger mye hardt arbeid bak.
 
- Jeg trener veldig hardt, og veldig mye. Jeg spiser sunt, og jeg trener hele tiden! fortalte den tidligere "Friends"-stjernen nylig til InStyle.

Skuespillerinnen er endelig tilbake på TV-skjermen. I hennes nye TV-serie "Cougar Town" spiller hun en 40 år gammel singel mor med sans for det meste av mannfolk. Under en av innspillingene til serien, viste hun nylig frem sin flotte kropp.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg trener hele tiden