Raser mot utroskapsrykter

En prostituert kvinne hevder hun og en venninne gikk til sengs med David Beckham, men fotballstjernen blånekter.

TVIHOLDER PÅ FAMILIEIDYLLEN:David og Victoria Beckham gjør alt for å fremstå som en lykkelig familie etter at utroskapsryktene ble kjent tidligere denne uken. Her er de med sønnene Brooklyn (ikke med på bildet), Romeo og Cruz på konsert med bandet  Foto: All Over Press
TVIHOLDER PÅ FAMILIEIDYLLEN:David og Victoria Beckham gjør alt for å fremstå som en lykkelig familie etter at utroskapsryktene ble kjent tidligere denne uken. Her er de med sønnene Brooklyn (ikke med på bildet), Romeo og Cruz på konsert med bandet Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Fotballstjernen David Beckham (35) måtte i 2004 kjempe en hard kamp for å redde ekteskapet med den tidligere «Spice Girl»-sangerinnen Victoria Beckham (36), da hans tidligere personlige assisten Rebecca Loos hevdet hun hadde ligget med ham flere ganger.

Nå har David blitt gjenstand for nye utroskaps-påstander - fra den prostituerte kvinnen Irma Nici (26).

Den bosniskfødte kvinnen hevder i en ny utgave av det amerikanske ukebladet InTouch Weekly at hun flere ganger skal ha fått over 30 000 kroner for å tilbringe natten med den tidligere landslagsspilleren.

En gang hevder hun at hun også tok med en venninne til Davids suite på hotellet Le Parker Meridien i New York i 2007.

Hun hevder hun også møtte Beckham på et hotell i London en måned senere - kort tid etter at hans far hadde hatt et hjerteinfarkt.

Påstandene - som har blitt slått stort opp i amerikanske og britiske  medier - har fått trebarnsfaren til å se rødt.

Han har nå bedt sine advokater forberede et kraftig søksmål mot eierne av bladet InTouch Weekly for å renvaske navnet sitt.

- Dette er et forsøk på tilsmusse Davids navn, sier en venn av stjernen til The Sun.

David Beckham er den foreløpig siste av en rekke profilerte sportsstjerner som har fått navnet sitt innblandet i utroskapsskandaler de siste månedene.

I tillegg til golfstjernen Tiger Woods, har de engelske fotballspillerne John Terry, Peter Crouch og Wayne Rooney alle måttet be koner eller kjærester om unnskyldning etter å ha blitt tatt med buksene nede.

Foreløpig ser imidlertid ryktene ikke ut til å ha skapt noe splittelse mellom ekteparet Beckham. Ifølge The Sun gjorde de to sitt ytterste for å opptre som normalt etter at påstandene ble kjent tidligere denne uken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Beckhams søster tvunget på trygd