Jennifer Garner:

Raser mot ukebladsak om skilsmissen

- Jeg poserte ikke for denne forsiden og jeg har ikke uttalt meg i forbindelse med artikkelen.

AVVISER OPPSLAG: Skuespiller Jennifer Garner (45) går hardt ut mot magasinet People. Foto: NTB Scanpix
AVVISER OPPSLAG: Skuespiller Jennifer Garner (45) går hardt ut mot magasinet People. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Forrige uke skapte det amerikanske ukebladet People reaksjoner da de brukte skuespiller Jennifer Garner (45) som forsidepike med tittelen «Livet etter kjærlighetssorgen».

Det var nok Jennifer selv som reagerte sterkest, da det viste seg å angivelig være et fabrikkert oppslag.

Sinnet tok hun ut i et lengre innlegg på sin egen Facebook-profil, hvor hun har fått massiv støtte fra fansen.

«Jeg har lagt merke til at det er en People-forside og en artikkel som ser ut til å komme fra meg. Det er ikke uvanlig at jeg mottar telefoner fra folk jeg er glad i som tror at jeg har glemt å fortelle dem at jeg er gravid - med tvillinger. Slike oppslag er så latterlige og lette å ignorere. Dette påvirker familien min», skriver Jennifer.

Skuespilleren påpeker at oppslaget, der det kan oppfattes at hun har gitt et personlig intervju, ikke er noen tragedie. Likevel gjør hun følgende klinkende klart:

«Jeg poserte ikke for denne forsiden og jeg har ikke uttalt meg i forbindelse med artikkelen. Og mens vi snakker om dette, for hva det er verdt: Jeg har tre vidunderlige barn, og familien min er komplett», skriver hun.

En talsperson for People har på sin side uttalt at artikkelen om Garner er «rettferdig og sannferdig», og påpekt at artikkelen verken inneholder rykter eller hevder at hun er gravid, ifølge ABC News.

- Ikke klar for å date enda

I 2015 kom nyheten om at Garner og Ben Affleck (44) skulle skilles, dagen etter deres 10 års bryllupsdag.

Helt siden skilsmissen ble kjent har de imidlertid bodd sammen, og forsøkt å redde ekteskapet. Men i mai avslørte paret at Ben Affleck flytter fra sin kommende ekskone Jennifer Garner, og sine tre barn.

I den nevnte People-artikkelen hevder en kilde nær skuespilleren at Jennifer har begynt å tilpasse seg livet som alenemor, og at hun ikke er klar for å date enda.

- Hun kommer til å bli klar for å date, men det kommer til å ta tid. Hun hopper ikke opp og ned og skriker at hun er singel, og planlegger dater. Hun sier fortsatt at Ben var hennes livs store kjærlighet, skal kilden ha sagt til magasinet.

Nå er det barna Violet (11), Seraphina (8) og Samuel (5) som står i fokus.

- Det virker som hun er glad for å være singel, og hun er klar for å gå videre. Hun er positiv innstilt til fremtiden, skal kilden ha sagt.

Saken fortsetter under bildet.

GÅR HVERT TIL SITT: Jennifer Garner og Ben Affleck har tre barn sammen, og eksparet har blitt enige om å dele omsorgsretten for barna mellom seg. Foto: NTB scanpix
GÅR HVERT TIL SITT: Jennifer Garner og Ben Affleck har tre barn sammen, og eksparet har blitt enige om å dele omsorgsretten for barna mellom seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Flytter ikke langt

Da det ble kjent at Jennifer og Ben skulle flytte fra hverandre, ble det raskt klart at Ben ikke flytter langt.

- De vil være sikre på at barna har det bra. Han flytter veldig nært, og det er som de alltid har sagt: barna er det viktigste oppi alt, sa en kilde nær familien.

Og barna - de blir hos Jennifer.

- Én ting er de enige om - barna skal bo i barndomshjemmet sitt. Jennifer og Ben vil fokusere på å gjøre dette så lett for barna som mulig, og hva som er best for dem, sa en kilde nær familien.

- De har så dyp kjærlighet for hverandre, sa kilden.

Hverken Ben eller Jennifer har kommentert de siste påstandene.

Alkoholproblemer

I mars avslørte Ben at han hadde gjennomgått behandling for alkoholproblemer.

Det skrev hovedrolleinnehaveren i «Batman vs. Superman» i et Facebook-innlegg.

- Jeg har gjennomgått behandling for alkoholisme, noe jeg har håndtert tidligere og som jeg vil fortsette å jobbe med. Jeg vil leve livet fullt ut og være en så god far jeg kan, skrev han.

Ben Affleck ble også behandlet for alkoholisme i 2001. Han var allerede da kjent for filmer som «Good Will Hunting» og «Pearl Harbor», som kom ut samme år.

Siden den gang har Affleck blitt en av filmindustriens mest yndete regissører og hovedrolleinnehavere. Han har også hatt sine nedturer. Rykter om overdreven drikking, dopbruk, utroskap og gambling har svermet skuespilleren, som i perioder også har blitt kritisert for sine prestasjoner foran kamera.

SKILLES: Ben Affleck og Jennifer Garner har offisielt sendt inn skilsmissepapirene. Foto: NTB scanpix
SKILLES: Ben Affleck og Jennifer Garner har offisielt sendt inn skilsmissepapirene. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ikke noe skam å be om hjelp

Affleck begrunnet også hensynet til barna for at han har gjennomgått behandling.

- Jeg vil at mine barn skal vite at det ikke er noen skam i å be om hjelp når du trenger der. Jeg vil være en kilde til styrke for alle der ute som trenger hjelp, men som er redd for å ta det første skrittet. Jeg er heldig som har kjærlighet fra min familie og venner, inkludert min medforelder, Jen, som har støttet meg og tatt seg av barna mens jeg har gjort den jobben jeg skulle gjøre.

- Dette er det første av mange skritt mot en positiv tilbakekomst, skrev Affleck på Facebook.

LES OGSÅ: Må betale dyrt etter at hun nektet å møte i retten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer