Sophie Elise Isachsen og Robin Johansson i «Paradise»:

Raser mot TV3

Toppbloggeren reagerer kraftig på at eksen sjekker inn på «Paradise Hotel».

KRITISK: Toppblogger Sophie Elise Isachsen (24) synes ingenting om at TV3 har latt ekskjæresten, som også er voldsdømt, få slippe til i realityprogrammet «Paradise Hotel». Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
KRITISK: Toppblogger Sophie Elise Isachsen (24) synes ingenting om at TV3 har latt ekskjæresten, som også er voldsdømt, få slippe til i realityprogrammet «Paradise Hotel». Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag morgen slapp TV3 de fire første deltakerne som er klare for årets sesong av «Paradise Hotel». Blant dem svenske Robin Johansson (24), kjent som eksen til toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (24).

De to var et par i halvannet år, hvor forholdets opp- og nedturer også ble dokumentert i TV 2-serien «Bloggerne». Bare en måned etter bruddet, i januar 2016, ble Johansson dømt for vold mot en kvinne og en politimann. Ifølge dommen fra Oslo tingrett ble voldsepisoden mot førstnevnte karakterisert som «brutal».

Tidligere domshistorikk til tross, TV 3 har likevel valgt å slippe Johansson til i programmet. Det får Isachsen til å se rødt.

I et innlegg på sin Instagram-konto i formiddag, på appens historiefunksjon, skriver hun følgende:

«TV3 burde skamme seg som lar en voldsdømt mann komme rett inn i Paradise Hotel. Nå får han belønning for å være et jævlig menneske og ødelagt liv - mitt, blant annet. Shame on you».

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Isachsen for utdypende kommentar, foreløpig uten hell.

TV3 stiller seg uforstående til kritikken fra Sophie Elise Isachsen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer