IKKE FORNØYD: Petter Northugs pressetalsmann Otto Ulseth (t.v.) reagerer sterkt på at TV 2-programmet «God kveld Norge» koblet langrennsesset til en kvinnelig «Paradise Hotel»-deltaker. Foto: Scanpix
IKKE FORNØYD: Petter Northugs pressetalsmann Otto Ulseth (t.v.) reagerer sterkt på at TV 2-programmet «God kveld Norge» koblet langrennsesset til en kvinnelig «Paradise Hotel»-deltaker. Foto: Scanpix Vis mer

Raser mot TV 2

TV-kanalen koblet Petter Northug jr. til «Paradise Hotel»-deltaker. Det har fått teamet rundt langrensesset til å se rødt.

Publisert
SEHER.NO:  Kort tid etter at flere norske medier meldte at forholdet mellom langrennsstjernen Petter Northug jr (25). og hans kjæreste Rachel Nordtømme hadde tatt slutt, publiserte TV 2-programmet «God kveld Norge» en artikkel på sine nettsider, hvor de koblet ham til «Paradise Hotel»-deltaker Maren Kallhovd (21).

TV-programmet henviser til anonyme kilder, som hevder de to skal ha funnet tonen under poker-NM i Latvias hovedstad Riga, hvor de begge deltok nylig.

Hverken Northug eller Kallhovd har imidlertid kommentert saken.

Northugs pressekontakt Otto Ulseth reagerer ifølge VG sterkt på at TV-kanalen valgte å publisere saken på sine nettsider.

- Det finnes grenser for hvem Petter skal la seg injuriere av, og den grensen går nok ved «God Kveld Norge», som vi ikke regner som en journalistisk aktør. Vi kommer nok ikke til å gå videre med det her, for som sagt: Vi må ta sakene for hva de er, og det er ikke journalistikk. Jeg skjønner ikke hva de holder på med, sier han til avisen.


Reportasjeleder i «God kveld Norge», Tina Falster, hevder kanalen ikke har gjort noe galt.

- Som VG selv skrev i sin artikkel, så har bruddet mellom Rachel og Petter vært kjent en god stund. Dette har alle redaksjoner vært klar over. Siden ski-VM har begge parter levd hvert sitt liv og det har derfor oppstått rykter.

- Både Ulseth, Northug og de det handler om har fått mulighet til å kommentere, avkrefte eller bekrefte. Dette kommer også tydelig frem i artiklene, sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Slutt mellom Petter og Rachel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer