PROMO: Nylig kom rapperen T.I, eller Clifford Joseph Harris jr. (38) som han egentlig heter, ut med en promovideo til sitt nye album som har vakt stor oppsikt i utenlandske medier. Talskvinnen til USAs førstedame reagerer kraftig. Video: NTB Scanpix/Twitter. Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Melania Trump:

Raser mot strippevideo av «Melania»

Talskvinnen for Melania Trump oppfordrer folk til å boikotte verdenskjent rapper.

Publisert

I sommer skapte USAs førstedame Melania Trump (48) overskrifter da hun, i forbindelse med håndteringen av migrantfamiliesaken, troppet opp i ei jakke med påskriften «I really don't care. Do u?».

Etter at 48-åringens talsperson, Stephanie Grisham, og ektemannen Donald Trump (72) den gang presterte å formidle to vidt forskjellige versjoner om bakgrunnen for jakkevalget, la Melania saken død en gang for alle under et intervju for noen dager siden.

- Det er åpenbart at jakka ikke var ment for barna. Det var for folket og venstrevridde medier som kritiserer meg. Det var for å vise dem at jeg ikke bryr meg, at de kan kritisere så mye de vil, men det vil ikke hindre meg i å gjøre hva jeg føler er riktig, sa Melania blant annet, i det større intervjuet med ABC News.

Likevel ser det ikke ut til at alle vil legge det bisarre jakkevalget dødt.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

<strong>VEKKET OPPSIKT:</strong> Da Melania Trump iførte seg denne jakken tidligere i år, vekket det reaksjoner. Foto: NTB scanpix
VEKKET OPPSIKT: Da Melania Trump iførte seg denne jakken tidligere i år, vekket det reaksjoner. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Boikott

Nylig kom nemlig rapperen T.I, eller Clifford Joseph Harris jr. (38), som han egentlig heter, ut med en promovideo til sitt nye album som har vakt stor oppsikt i utenlandske medier, blant annet The Washington Post.

Videoen viser en kvinne som stripper på presidentens kontor. Kvinnen er slående lik Melania Trump, og er også iført en liknende jakke som førstedamen hadde på seg i sommer. På kort tid har videoen nå blitt spredt som ild i tørt gress i sosiale medier, og har tilsynelatende også provosert førstedamen selv.

Ifølge AP oppfordrer nå Melania Trumps talskvinne, Stephanie Grisham, til boikott av rapperen, på bakgrunn av stuntet hans.

- Hvordan er dette akseptabelt?, skriver hun blant annet på Twitter med emneknaggen boikott.

Rapperen selv tok også til Twitter med et stikk til både Melania, presidenten og rapperen Kanye West (41).

- Kjære 45. Jeg er ikke Kanye, skrev han til en snutt av sin nye promovideo.

Hedret presidenten

Tweeten kan tyde på at T.I henviser til møtet Kanye West hadde med presidenten tidligere denne uken, der 41-åringen skrøt presidenten opp i skyene.

President Donald Trump slapp nesten ikke til da rapperen holdt en usensurert enetale under et møte med pressen på Trumps kontor.

West stilte på Det ovale kontor med den karakteristiske Trump-capsen med påskriften «Make America Great Again».

- Den får meg til å kjenne meg som Supermann, sa West, som også uttalte at han mener mange vil ha ham til å slutte å gå med capsen fordi han er svart og egentlig burde vært demokrat.

Sittende ved Trumps skrivebord tok West opp alt fra sosialpolitikk, mental helse, miljøvern og ikke minst hvor godt han synes om den nåværende presidenten.

Blant annet ga han Trump æren for å ha avverget en krig med Nord-Korea. Men han sa også at Trump ikke får den respekten han fortjener.

- Hvis han ikke tar seg godt ut, så tar ikke vi oss godt ut, sa rapstjernen.

LES OGSÅ: Tar et knallhardt oppgjør med de påståtte affærene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer