Piers Morgan og Beckham:

Raser mot stjerneparet

Programlederen er ikke nådig i kritikken av Victoria og David Beckham.

KRITISK: Piers Morgan mener det er ufint av Beckham-paret å benytte seg av myndighetenes krisepakker for sine ansatte. Foto: NTB Scanpix
KRITISK: Piers Morgan mener det er ufint av Beckham-paret å benytte seg av myndighetenes krisepakker for sine ansatte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag morgen, under sendingen av tv-programmet «Good Morning Britain», benyttet Piers Morgan (55) anledningen til å rase mot kjendiser - som han ofte gjør fra tid til annen.

Denne gangen var det David (44) og Victoria Beckham (46) som fikk høre det, etter at sistnevnte varslet permittering av 30 ansatte i firmaet sitt - og henviste til at de kan få dekket deler av tapet i inntekter fra myndighetenes krisepakker. Dette får Morgan til å rase, skriver Metro.

- Beklager, men denne ordningen er ikke for primadonna-multimillionærer som dere to, var blant det programlederen uttalte.

- Trenger ikke beskyttelse

Susanna Reid (49), som leder morgenprogrammet sammen med Morgan, var imidlertid rask med å gå Beckham-paret i forsvar, ettersom det ikke spesifiseres hvem som kan ta i bruk krisepakkene - og de ikke er øremerket små bedrifter.

KRITISK: Da Piers Morgan langet ut mot stjerneparet, påpekte hans med-programleder, Susanna Reid, at krisepakkene ikke kun er for mindre bedrifter - og at duoen også betaler deler av lønnen til de ansatte. Foto: NTB Scanpix
KRITISK: Da Piers Morgan langet ut mot stjerneparet, påpekte hans med-programleder, Susanna Reid, at krisepakkene ikke kun er for mindre bedrifter - og at duoen også betaler deler av lønnen til de ansatte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun fortalte også at Victoria Beckham betaler mellomlegget til de ansatte, da ordningen til myndighetene dekker 80% av lønnen.

Morgan mener derimot at paret like gjerne kunne betalt alt.

- Beckham-paret trenger ikke beskyttelse. De kan betale sine egne ansatte, freste programlederen.

Bør gå andre steder

Morgan reagerer spesielt på at Beckham-paret i helgen var å se i tv-programmet «One World: Together at Home», der de blant annet snakket om og takket helsevesenet.

Med tanke på det synes programlederen at det bare skulle mangle at stjerneparet heller tømmer sine egne lommer enn at de skal gå etter landets skattepenger.

TALE: Dronning Elizabeth talte til det britiske folk under coronakrisen. Bilder fra BBC. Vis mer

- Skattebetalernes penger bør gå til helsevesenet, mener Morgan.

Han påpeker også at Victoria Beckhams moteselskap ikke har hatt så gode resultater de senere årene, og mener derfor det er dårlig gjort dersom skattebetalerne må betale for å redde et firma som allerede går dårlig - fremfor å sikre at andre bedrifter holder seg oppe.

SLUTT: Talkshow-verten Trish Regan kom med noen oppsiktsvekkende uttalelser om Corona-viruset på direkten. Det var noe av det siste hun gjorde i jobben sin. Video: Rød Løper Vis mer

Samtidig mener Morgan at ekteparet til stadighet viser frem hvor rike de er, og at det derfor bare skulle mangle at de kan betale sine egne ansatte fra sine egne lommer.

Verken Victoria eller David Beckham har kommentert kritikken.

Kritisk til kjendisene

Dette er ikke første gang Piers Morgan reagerer på hvordan kjente profiler har håndtert coronakrisen.

I slutten av mars delte han blant annet en liste med 20 kjendiser han mener ikke tar krisen alvorlig nok, og mens Beckham-paret den gang slapp unna, var det andre som fikk hard medfart fra programlederen.

Blant disse var skuespillerne Idris Elba, Vanessa Hudgens, Gal Gadot, Jared Leto og Evangeline Lilly, i tillegg til prins Harry og hertuginne Meghan - som ofte må finne seg i kritikk fra 55-åringen.

Sistnevnte par fikk kritikk for å angivelig ha flydd med privatfly til Hollywood for å gå på en rekke visninger til en verdi av 20 millioner dollar - samtidig som de sendte sine lykkeønskninger til helsepersonell som jobbet hardt i Storbritannia.

- Jeg vil ikke høre ett ord til fra denne svimlende berettigede duoen resten av denne krisen, skrev han.

LES OGSÅ: Bekrefter brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer