Piers Morgan og Beckham:

Raser mot stjerneparet

Programlederen er ikke nådig i kritikken av Victoria og David Beckham.

KRITISK: Piers Morgan mener det er ufint av Beckham-paret å benytte seg av myndighetenes krisepakker for sine ansatte. Foto: NTB Scanpix
KRITISK: Piers Morgan mener det er ufint av Beckham-paret å benytte seg av myndighetenes krisepakker for sine ansatte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag morgen, under sendingen av tv-programmet «Good Morning Britain», benyttet Piers Morgan (55) anledningen til å rase mot kjendiser - som han ofte gjør fra tid til annen.

Denne gangen var det David (44) og Victoria Beckham (46) som fikk høre det, etter at sistnevnte varslet permittering av 30 ansatte i firmaet sitt - og henviste til at de kan få dekket deler av tapet i inntekter fra myndighetenes krisepakker. Dette får Morgan til å rase, skriver Metro.

- Beklager, men denne ordningen er ikke for primadonna-multimillionærer som dere to, var blant det programlederen uttalte.

- Trenger ikke beskyttelse

Susanna Reid (49), som leder morgenprogrammet sammen med Morgan, var imidlertid rask med å gå Beckham-paret i forsvar, ettersom det ikke spesifiseres hvem som kan ta i bruk krisepakkene - og de ikke er øremerket små bedrifter.

Hun fortalte også at Victoria Beckham betaler mellomlegget til de ansatte, da ordningen til myndighetene dekker 80% av lønnen.

Morgan mener derimot at paret like gjerne kunne betalt alt.

- Beckham-paret trenger ikke beskyttelse. De kan betale sine egne ansatte, freste programlederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer