Raser mot slakten på Facebook

- All den kloakken av ord han klarer å prompe ut av kjeften sin er så til de grader kunnskapsløs og ondskapsfull, mener Lars Monsen.

<strong>FORBANNET:</strong> Lars Monsen hevder han kun har fått positive tilbakemeldinger på låten han har laget med samboeren Trine Rein, og reagerer negativt på slakten fra Dagbladets musikkanmelder. Foto: NRK
FORBANNET: Lars Monsen hevder han kun har fått positive tilbakemeldinger på låten han har laget med samboeren Trine Rein, og reagerer negativt på slakten fra Dagbladets musikkanmelder. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hva synes du om Monsen låta? Se videoen nederst i artikkelen og gi din stemme!

SEHER.NO: «Ingen grenser»-programleder Lars Monsen debuterte tidligere denne måneden som låtskriver, da sangen «When heroes are made», som han har laget sammen med sin samboer Trine Rein hadde premiere under Femundløpet på Røros.

Låten ble belønnet med terningkast en av Dagbladets musikkanmelder - og tidligere CC Cowboys-bassist - Anders Grønneberg, som kalte sangen «et sfærisk, klisjéfylt tablå dynket i new age-søl og sprøytet utover Rørosmarka med gjødselspreder».

Nå slår Monsen tilbake mot musikkanmelderen på sin Facebookside.

I et lengre innlegg - hvor han blant annet kaller Grønneberg for «Grønskeberg» - hevder Monsen at kritikeren ikke vet hva han prater om.

«Dagbladets ”musikkekspert” Anders Grønskeberg føyer seg inn i rekka med sitt makkverk av en såkalt anmeldelse av Femundløpets nye musikklåt, When Heroes are Made.

All den kloakken av ord han klarer å prompe ut av kjeften sin er så til de grader kunnskapsløs og ondskapsfull at jeg skjønner at det egentlig ikke er musikken han vil til livs – det er oss, kanskje særlig meg? Dagbladets folk vet hva jeg synes om dem, de snakker sammen, og når småkonger får litt makt...
», skriver Monsen.

Innlegget er også publisert på friluftsveteranens hjemmeside.

Monsen skriver også at han selv har fått en mengde positive tilbakemeldinger på låten.

«Tilbakemeldingene på låta fra folk i gata er fantastisk hyggelige! Folk gråt av glede til låta under målgang, etter at kjøreren og hundene har kjempet seg fram i ekstremkulda i flere døgn, en langsom styrkeprøve der det handler om vare naturopplevelser og unikt samspill med hundene over tid.

Trine synger lead, kvalitetskoret HIM setter sitt umiskjennelige preg på låta, Mikkel Gaup er usedvanlig sterk i den samiske skildringen i bakgrunnen og selveste Ronni Le Tekrø (TNT) topper det hele med sin gitar i verdensklasse. Folkens, last den ned og støtt oss på den måten!
».

Det har foreløpig ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Anders Grønneberg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Totalslaktes etter popdebut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer