Raser mot sex-beskyldningene

- Jeg var ikke utro...

RYSTET AV UTROSKAP-BESKYLDNINGENE: Påstandene er ikke sanne. Jeg elsker min kone, sier «Lost»-stjernen Matthew Fox, etter å ha blitt beskyldt for utroskap med en stripper. Foto: All Over Press
RYSTET AV UTROSKAP-BESKYLDNINGENE: Påstandene er ikke sanne. Jeg elsker min kone, sier «Lost»-stjernen Matthew Fox, etter å ha blitt beskyldt for utroskap med en stripper. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Lost»-skuespilleren Matthew Fox (43) har havnet i hardt vær etter at stripperen Stefani Talbott i februar hevdet at de to hadde hatt sex.

- De kysset og tok på hverandre i bilen. På den neste turen gikk det enda verre for seg, de var veldig romantiske, kysset mer og klemte hverandre, sa taxi-sjåføren Andi Watson til National Enquirer, etter at han skal ha kjørt Fox og Talbott.

Da Matthew var fremme der han skulle, overhørte sjåføren Talbott som skrøt til alle vennene sine om hvem hun hadde hatt sex med.


Beskyldningene har gått hardt inn på Fox, som har vært gift med sin kone Margherita i 18 år. I et ferskt intervju med bladet Playboy, bedyrer han sin uskyld.

- Historien er ikke sann, og jeg vil ikke snakke mer om det, sier TV-stjernen, som bor på Hawaii sammen med kona og deres to barn.

- Jeg er en mann som verdsetter kvinner. Men Margherita er den eneste for meg. Jeg kan helt ærlig si at vi har det bra sammen, sier han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 LES OGSÅ: Fergie: - Jeg var utro flere ganger