Britney Spears:

Raser mot rykter etter innleggelsen

Trygler fansen om å få ha et privatliv.

INNLAGT: Britney Spears snakker nå ut om innleggelsen som skjedde tidligere i april. Her er hun avbildet ute i Los Angeles i 2016. Foto: NTB Scanpix
INNLAGT: Britney Spears snakker nå ut om innleggelsen som skjedde tidligere i april. Her er hun avbildet ute i Los Angeles i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av april ble det kjent at den verdensberømte artisten Britney Spears (37) hadde blitt lagt inn på psykiatrisk sykehus. 37-åringen skal ha slitt med mentale utfordringer som dels skyldes faren, Jamie Spears (66) sine store helseutfordringer - noe som skal ha gått svært hardt inn på «Toxic»-sangeren.

Den gang skrev nettstedet TMZ at den kjente sangeren skal ha lagt seg inn i skjul for å få hjelp med sin mentale helse - og planen skal ha vært at sangeren skulle være innlagt til behandling en hel måned.

Innleggelsen skal ha skjedd frivillig fra Britney sin side, og da nyheten sprakk i begynnelsen av måneden, hadde hun allerede vært innlagt en uke.

Kort tid etter innleggelsen hyllet kjæresten Sam Asghari henne i et Instagram-innlegg og omtalte henne som sterk som selv tok beslutningen om å oppsøke behandling.

Britney har selv forholdt seg svært taus om innleggelsen - inntil nå. I et lengre innlegg på sin Instagram-konto, setter 37-åringen nå ord på hvordan den siste tiden har vært. På bildedelingstjenesten har Britney publisert en video av seg selv hvor hun forteller fansen om vanskelighetene hun har opplevd.

- Ting er ute av kontroll

- Hei alle sammen. Kommer med en oppdatering til dere som er bekymret for meg. Alt er bra. Familien min har gått gjennom mye stress og angst den siste tiden, så jeg trenger litt tid. Ikke bekymre dere, jeg er snart tilbake, sier 37-åringen i videoen.

Under videoen har Britney skrevet en lang tekst hvor hun blant annet går ut mot falske rykter som har oppstått i kjølvannet av innleggelsen.

- Det sies at ting er ute av kontroll. Wow! Det er så mange rykter, blant annet om dødstrusler mot meg og familien og andre syke ting som har blitt sagt. Jeg prøver å få litt tid for meg selv, men alt som skjer gjør det bare vanskeligere for meg, skriver artisten.

Vis mer

Hun oppfordrer samtidig sine over 21 millioner Instagram-følgere til å ikke stole på alt de hører og leser om dagen. Samtidig takker stjernen fansen for den overveldende støtten hun har fått den siste måneden.

- Jeg er sterk, og står opp for det jeg ønsker. Deres kjærlighet og trofasthet er utrolig, men det jeg trenger akkurat nå er litt privatliv for å kunne håndtere de harde tingene som livet kaster mot meg, skriver hun videre, og kommer med en bønn til fansen:

- Hvis dere kan gjøre det, vil jeg være evig takknmelig. Elsker dere, skriver stjernen avslutningsvis.

Vis mer

Sammenheng med farens sykdom

Da nyheten om Britneys innleggelse kom i begynnelsen av april, ble det raskt klart at sykehusinnleggelsen hadde sammenheng med stjernens far, Jamie Spears (66), sin sykdomsperiode den siste tiden, som angivelig skal ha vært svært vanskelig for Britney.

Superstjernens far har vært syk siden i fjor høst, og skal ha gått gjennom to omfattende operasjoner siden den gang.

Jamie Spears sliter med en alvorlig tarmsykdom og har også opplevd en rekke komplikasjoner knyttet til sykdommen.

I starten av april la stjernen også ut et lengre innlegg på Instagram hvor hun kort beskrev den vanskelige situasjonen til sine følgere. Under bildet skrev Britney: «Vi trenger alle litt tid for oss selv i blant».

– For et par måneder tilbake ble min far innlagt på sykehus, og døde nesten. Vi er alle så takknemlige for at han overlevde, men han har en lang vei å gå, skrev hun om farens sykdom i et nok et Instagram-innlegg fra starten av januar.

Etter Britneys innlegg 3. april i år, tok også kjæresten Sam Asghari til sosiale medier - tilsynelatende for å hylle kjærestens beslutning om å legge seg inn til behandling.

- Det er ikke svakhet, det er et tegn på absolutt styrke. Folk burde bare bli inspirert av dette, det blir i hvert fall jeg, skrev han på Instagram den gang.

Bekymret for stjernen

Kilder nær stjernen har tidligere uttrykt bekymring for hva som kan skje dersom faren dør.

I starten av januar kom også den overraskende beskjeden om at Britney Spears (37) hadde tatt pause fra popkarrieren på ubestemt tid - på grunn av farens sykdomsbilde.

Faren skal også ha vært en svært god støtte for Britney under hennes svært mye omtale sammenbrudd i 2007. Da ble hun satt under farens vergemål, en ordning som siden ble permanent.

Hvis faren hennes går bort, er Britneys nærmeste visstnok usikre på hvordan stjernen vil klare seg, skrev E Online i starten av januar.

LES OGSÅ: Røper detaljer om sønnen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer