Raser mot ryktene

Katy Perry er lei av alt sladderet rundt skilsmissen fra Russell Brand.

LEI AV SLADDER: Katy Perry har sett seg lei på alle ryktene etter bruddet fra Russell Brand, og fastslår at ingen andre kan snakke på hennes vegne.  Foto: All Over Press
LEI AV SLADDER: Katy Perry har sett seg lei på alle ryktene etter bruddet fra Russell Brand, og fastslår at ingen andre kan snakke på hennes vegne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at Katy Perry (27) skiller seg fra Russell Brand (36) som hun var gift med i litt over ett år.

I kjølvannet av nyheten har det kommet frem mye informasjon og sladder om bruddet mellom superparet. Nå slår Katy tilbake på sin Twitter-side.

- Om alt sladderet. Jeg vil gjøre det klart at INGEN snakker for meg. Ikke blogger, ukeblader, «nære kilder» eller familien min, skriver hun.


Verken Russell eller Katy har kommentert bruddet offentlig. I Twitter-meldingen refererer popstjernen til de mange historiene som har dukket opp i pressen etter bruddet.

Ifølge amerikanske medier går paret fra hverandre fordi den britiske komikeren ønsket seg barn, mens Perry ville fokusere på karrieren sin. Det har også vært spekulert i om Russell kan tjene flere millioner på skilsmissen, fordi han og Katy ikke hadde noen ekteskapsavtale.

«I kissed a girl»-stjernen bruker også anledningen til å takke for støtten.

- Jeg er så takknemlig for all kjærlighet og støtte fra folk over hele verden. Dere har gjort hjertet mitt lykkelig igjen, skriver hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trøster seg med Rihanna etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer