Raser mot ryktene om kone-audition

Flere kilder hevder Scientologi-kirken lokket «passende» kvinner til falsk filminnspilling.

BENEKTER RYKTENE: Flere tidligere Scientologi-medlemmer påstår at kirken i alle år har hjulpet Tom Cruise med kjærlighetslivet, men stjernen nekter for å ha fått hjelp.  Foto: All Over Press
BENEKTER RYKTENE: Flere tidligere Scientologi-medlemmer påstår at kirken i alle år har hjulpet Tom Cruise med kjærlighetslivet, men stjernen nekter for å ha fått hjelp. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter bruddet mellom Tom Cruise (50) og hans tredje kone Katie Holmes (33) har stadig nye rykter om skuespillerne sirkulert i media. Mye spalteplass er også viet «Top Guns»-stjernens dedikasjon til kjendisreligionen Scientologi. 

Flere tidligere scientologer har stått frem og fortalt hvordan kirken skal ha funnet egnede koneemner til Cruise. Sist ut er det prestisjefylte magasinet Vanity Fair, som skriver hvordan flere av kirkens ledende medlemmer valgte Katie for Tom. 

Magasinet har blant annet snakket med regissør Paul Haggis, som forlot religionen etter flere tiår som trofast medlem. Han hevder scientologene egentlig hadde valgt ut den iranske skuespilleren Nazanin Bondiani til Tom.

Hun stilte på audition for det hun trodde var en film om Scientologi, men videoen skal ha blitt brukt som en audition for å finne Cruises neste kone. Romansen mellom de to skal ha tatt slutt etter bare tre måneder, og kirken skal så ha funnet Katie. 

Tom benekter påstandene gjennom sin pressetalsmann. 

- Løgner i en annen font er fortsatt løgner. Skrevet for å selge magasinet, sier Toms representant om den skandaliserte artikkelen ifølge Radaronline. 

Flere anonyme kilder bekrefter til amerikanske medier at kirken hjelper Tom med kjærlighetslivet. De skal ha et sterkt ønske om at hans neste kone blir en kvinne innen trossamfunnet, og skalallerede ha funnet en passende kandidat.  

De tror skuespilleren Yolanda Pecoraro (27) blir Toms nye kone. Den unge skjønnheten er selv scientolog og har tidligere datet Cruise, noe som gjør henne til den perfekte matchen for filmkjekkasen. 

Tom Cruise og Katie Holmes var gift i seks år og sammen fikk de datteren Suri (6). Skilsmissen ble gjennomført på rekordtid og datteren bor med moren, men Tom kan besøke og reise med henne slik han ønsker. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Beholder alle luksusgavene fra ekteskapet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer