Raser mot retusjering

Jennifer Hudson liker dårlig at magasinene endret formene hennes.

STOLT: Jennifer Hudson er stolt av kroppen sin, og ønsker ikke at fotografer skal gjøre henne slankere på bilder.  Foto: All Over Press
STOLT: Jennifer Hudson er stolt av kroppen sin, og ønsker ikke at fotografer skal gjøre henne slankere på bilder. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Jennifer Hudson (30) er nesten ikke til å kjenne igjen fra hun slo igjennom i musikalen «Dreamgirls» for seks år siden.

Stjernen har gått ned hele 37 kilo, og er nesten bare en skygge av seg selv siden hun begynte med diettprogrammet Weight Watchers.

Hudson har alltid vært tydelig til å påpeke at hun har vært stolt av kroppen sin – uansett størrelse. 30-åringen skal ha blitt rasende når enkelte magasiner valgte å «pynte på» bilder av henne, slik at hun virket slankere. 

- Jeg lurer på hvor resten ble av. De har forandret meg til den størrelsen jeg er i dag, men det var jo ikke slik jeg så ut da, sa hun nylig på TV-programmet «Dateline» om en spesiell magasinforside.

Hudson tror retusjeringen signaliserer at hun skjemmer seg over kroppen sin, og sender ut feil signaler til fansen.

- Det representerer meg ikke på en god måte. Jeg har kommet så langt, så det må bety at talent er nok, sier hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er i live på grunn av ham  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer