Raser mot puppebilder

Toppløsbilder av Tone Damli Aaberge sirkulerer rundt på nettet!

POPULÆR: Det er nok mang en kar som drømmer om å se Tone i Ayia Napa. Foto: Erlend Haukeland/Se og Hør
POPULÆR: Det er nok mang en kar som drømmer om å se Tone i Ayia Napa. Foto: Erlend Haukeland/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Det er helt forferdelig, spesielt for venninnene mine som også er avbildet. Det er klart at når man er i Syden, soler man seg lettkledd, men jeg tenkte ikke på at det skulle få så store konsekvenser, forteller en oppgitt Tone Damli Aaberge til Her og nå..

Toppløsbilder av Sogndal-jenta og venninnene fra ferieuren til Ayia Napa sirkulerer nå på nettet, og de er tydeligvis tatt av en amatørfotograf.

Christina Ricci sendte nakenbilder av seg selv til filmregissør!

- Jeg trodde at jeg hadde fri nå som jeg endelig var på ferie. Heretter er jeg nødt til å ta større forholdsregler. Men jeg må bare prøve å overse dette, det er jo helt patetisk at folk gidder å bry seg med sånt, fastslår 18-åringen sint.

Flere andre norske kjendiskvinner blir misbrukt på nettet!

Tidligere i år forsvant den tidligere Idol-deltagerens mobiltelefon. Tyvene truet med å spre informasjonen derfra på nettet.

- Jeg liker ikke tanken på at det går folk rundt meg med min telefon som kan lese tekstmeldingene og se på MMS-bildene jeg har tatt av meg selv. Heldigvis hadde jeg ingen nakenbilder eller noe sånt, da! sa Tone til Her og Nå.

TIL FORSIDEN: Siste nytt!

MANN HADDE SEX MED PINNSVIN: Se her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer