Paulina Porizkova:

Raser mot plastisk kirurg

Supermodellen oppdaget et Instagraminnlegg fra en plastisk kirurg som mente ansiktet hennes trengte kosmetiske inngrep.

SLÅR TILBAKE: Paulina Porizkova med krass kritikk til kirurgen som mente hun måtte opperere ansiktet. Foto: Dave Allocca/Starpix/Shutterstock/NTB.
SLÅR TILBAKE: Paulina Porizkova med krass kritikk til kirurgen som mente hun måtte opperere ansiktet. Foto: Dave Allocca/Starpix/Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert

Den tidligere supermodellen Paulina Porizkova (56) er en av verdens mest kjente modeller, og hadde sin storhetstid på 1980- og 1990-tallet. Modellen er kjent for å hylle det naturlige utseende, og har aldri lagt skjul på at også hun blir eldre.

Nå går hun hardt ut mot en plastisk kirurg som mente hun burde operere og fikse mye med ansiktet sitt.

STUMPEN BAR: Influenser og glamourmodell Demi Rose er kjent for å legge ut lettkledde bilder. I en video postet fra ferien, overlater hun veldig lite til fansen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

56-åringen scrollet på Instagram da hun kom over et innlegg fra en plastisk kirurg. Kirurgen hadde lagt ut et lengre innlegg som påpekte alle feilene ved ansiktet hennes, og hvilke inngrep hun burde foreta seg for å fikse det.

Det får supermodellen til å rase på Instagram, skriver People.

- Jeg fant dette bildet av meg, som jeg har lagt ut her før, og som jeg syntes jeg så bra ut på, republisert av en plastisk kirurg. Kirurgen diskuterte i detalj hva jeg trengte å få gjort, åpnet hun innlegget med.

Videre nevner Porizkova alle inngrepene hun ble anbefalt.

- Kinnene mine kunne bli finere med fillers, Botox for pannen, rynkene på siden av munnen og i nakken, og en hel haug med laserebehandling for å glatte ut og stramme opp alt.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

- Dette er hva en voksen kvinne i offentligheten må takle. Jeg blir fortalt at ansiktet mitt trenger «fiksing», og at det har på en eller annen måte gått «galt» under aldringen. Er det rart at de fleste av oss som har midler vil ty til noen former for å fikse det vi blir fortalt er ødelagt? Fortsatte hun i innlegget.

Den plastiske kirurgens innlegg har i ettertid blitt fjernet.

For tross sitt naturlige utseende, innrømmer den tidligere supermodellen at hun har utført behandlinger som ikke trenger igjennom hud eller vev, som for eksempel laser.

LES OGSÅ: Tragediene tar ikke slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer