Paulina Porizkova:

Raser mot plastisk kirurg

Supermodellen oppdaget et Instagraminnlegg fra en plastisk kirurg som mente ansiktet hennes trengte kosmetiske inngrep.

SLÅR TILBAKE: Paulina Porizkova med krass kritikk til kirurgen som mente hun måtte opperere ansiktet. Foto: Dave Allocca/Starpix/Shutterstock/NTB.
SLÅR TILBAKE: Paulina Porizkova med krass kritikk til kirurgen som mente hun måtte opperere ansiktet. Foto: Dave Allocca/Starpix/Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert

Den tidligere supermodellen Paulina Porizkova (56) er en av verdens mest kjente modeller, og hadde sin storhetstid på 1980- og 1990-tallet. Modellen er kjent for å hylle det naturlige utseende, og har aldri lagt skjul på at også hun blir eldre.

Nå går hun hardt ut mot en plastisk kirurg som mente hun burde operere og fikse mye med ansiktet sitt.

56-åringen scrollet på Instagram da hun kom over et innlegg fra en plastisk kirurg. Kirurgen hadde lagt ut et lengre innlegg som påpekte alle feilene ved ansiktet hennes, og hvilke inngrep hun burde foreta seg for å fikse det.

Det får supermodellen til å rase på Instagram, skriver People.

- Jeg fant dette bildet av meg, som jeg har lagt ut her før, og som jeg syntes jeg så bra ut på, republisert av en plastisk kirurg. Kirurgen diskuterte i detalj hva jeg trengte å få gjort, åpnet hun innlegget med.

Videre nevner Porizkova alle inngrepene hun ble anbefalt.

- Kinnene mine kunne bli finere med fillers, Botox for pannen, rynkene på siden av munnen og i nakken, og en hel haug med laserebehandling for å glatte ut og stramme opp alt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer