I HARNISK: Både Yoko Ono og Paul McCarrtney har trukket sin støtte til den nye biografien om John Lennon. Foto: All Over Press
I HARNISK: Både Yoko Ono og Paul McCarrtney har trukket sin støtte til den nye biografien om John Lennon. Foto: All Over PressVis mer

Raser mot påstander om homofil Lennon

- Både Sir Paul og Yoko er ekstremt sinte og opprørte.

SEHER.NO: Sir Paul McCartney (66) skal være rasende etter at en bok han bidro til hevder at John Lennon ønsket et homofilt forhold til sin tidligere Beatles-kollega.

Ifølge Female First skal McCartney og Lennons enke Yoko Ono (75) ha gått med på å la seg intervjue til Philip Normans biografi "John Lennon: The Life".

Men da det ble kjent at boken hevder Lennon begjærte McCartney og skal ha fantasert om sin egen mor, har Sir Paul og Yoko trukket seg fra prosjektet. Ono har også trukket tilbake sin økonomiske støtte til bokprosjektet.

- Både Sir Paul og Yoko er ekstremt sinte og opprørte, sier en kilde til Daily Mirror.

Beatles-legenden McCartney planlegger en konsert i Tel Aviv senere denne måneden - 43 år etter at Liverpool-bandets konsert i Israel ble stoppet av myndighetene i frykt for at de ville ha dårlig innflytelse på landets ungdom.

Men selv om demonstranter håper Macca vil avlyse på grunn av Israels okkupasjon av Vestbredden, er den aldrende superstjernen fast bestemt på å la showet gå sin gang.

- Jeg gjør det jeg føler, og jeg har mange venner som støtter Israel, sier McCartney til avisen Yeodith Ahronoth.

LES OGSÅ: - Heather er en sykelig løgner

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no