HOLDER SEG GODT: Det er ni år som skiller disse to bildene. Det til høyre er tatt under Golden Globe-utdelingen i januar i år, mens det til venstre er tatt i forbindelse med premieren på filmen «Shall We Dance» som Jennifer Lopez spilte i i 2004.
HOLDER SEG GODT: Det er ni år som skiller disse to bildene. Det til høyre er tatt under Golden Globe-utdelingen i januar i år, mens det til venstre er tatt i forbindelse med premieren på filmen «Shall We Dance» som Jennifer Lopez spilte i i 2004.Vis mer

Raser mot operasjonsrykter

- Sorry, Sir. Jeg har aldri fått utført plastisk kirurgi av noe slag

SEOGHØR.NO: Tirsdag denne uken tvitret den britiske plastisk kirurgen Dr. Ayham Al-Ayoubi et før-og-etter-bilde av den amerikanske artisten Jennifer Lopez (44) - hvor han i sin tweet skriver at «Jenny From The Block» har fått utført det som av han beskrives som «perfekt plastisk kirurgi».

Problemet er bare at påstanden er feil.

Det er nemlig Jennifer Lopez selv som nå hudfletter den britiske kirurgen for å komme med feilinformasjon:

«Sorry, Sir. Jeg har aldri fått utført plastisk kirurgi av noe slag», tvitret nemlig skjønnheten tilbake til legen, skriver HelloMagazine.

Dr. Ayham Al-Ayoubi var raskt på pletten, og fjernet innlegget - og benyttet samtidig anledningen til å legge skylden på assistenten sin. Han hevder nemlig at det var assistenten, som uten at han var informert, la ut Twitter-posten:

Lopez har gjennom hele sin karriere vært nødt til å forsvare sitt eget utseende - og allerede på begynnelsen, tidlig på 90-tallet, fikk The Bronx-jenta kritikk for å veie hva hennes egen manager mente var for mye.

- Jeg fikk til og med høre av min egen manager at jeg måtte gjøre alle mulige forandringer. Men jeg forsvarte meg selv og sa: «Det er ingenting i veien med formene mine, eller hvem jeg er - det er du som har problemer!».

Og heldigvis for Jennifer, som selv er mor til tvillingene Emme og Maximilian (5), vokste hun opp med en ressurssterk familie som gjorde henne trygg på seg selv:

- Allerede fra jeg var liten lærte familien min meg å elske meg selv for den jeg er og akseptere hvordan jeg ser ut. Og, kroppen min utmerket seg ikke på noen spesiell måte i mitt nabolag.

LES OGSÅ: - Forholdet mellom Lopez og Smart nærmer seg slutten