«The Crown»:

- Raser mot Netflix etter dette

Prins Charles skal være svært misfornøyd med fremstillingen av egen person.

OMDISKUTERT: Netflix-serien «The Crown» omhandler livet til dronning Elizabeth (94) gjennom flere tiår. Søndag ble den fjerde sesongen sluppet, der blant annet ekteskapet mellom prinsesse Diana og prins Charles er et bredt tema. Foto: Ollie Upton/Netflix via AP/NTB
OMDISKUTERT: Netflix-serien «The Crown» omhandler livet til dronning Elizabeth (94) gjennom flere tiår. Søndag ble den fjerde sesongen sluppet, der blant annet ekteskapet mellom prinsesse Diana og prins Charles er et bredt tema. Foto: Ollie Upton/Netflix via AP/NTB Vis mer
Publisert

Strømmegiganten Netflix er blitt et populært underholdningsverktøy verden over, og har i tillegg fått en enorm vekst under pandemiens gang. Likevel er det ikke alle som er helt fornøyde med de nyeste seriene som pumpes ut av milliardbedriften.

Det britiske kongehuset - og særlig prins Charles (72) - er angivelig ikke veldig fornøyd med den nyeste sesongen av «The Crown», som fokuserer bredt på hans sagnomsuste ekteskap med nå avdøde prinsesse Diana.

Den fjerde sesongen i rekken gjenskaper og tolker affæren med hans nåværende kona, Camilla Parker-Bowles (73), på 80-tallet (mens han var både forlovet og gift med Diana). Dette skal ha skapt sterke reaksjoner hos nettopp Charles, ifølge medier som blant andre Daily Mail.

- «Trolling» med Hollywood-budsjett

Ifølge en kilde avisen har snakket med, mener Charles at han er er portrettert på en urettferdig måte, og at fremstillingen av trekantdramaet er feilaktig.

- Dette er drama og underholdning for kommersiell bruk, med null hensyn til de involverte - som får livenes deres kapret og utnyttet, sier kilden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer