Raser mot narkoflørt

Stella Mwangi viser seg med cannabis-lignende røyk på singelcover.

SKAPER REAKSJONER: At Stella Mwangi viser seg med en cannabis-lignende røyk på singelcoveret får flere til å reagere. Foto: FameFlynet
SKAPER REAKSJONER: At Stella Mwangi viser seg med en cannabis-lignende røyk på singelcoveret får flere til å reagere. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På coveret til Stella Mwangis (25) nye singel, «Bad As I Wanna Be», viser den norske aristen seg med en cannabis-lignende røyk. Det får flere til å reagere.

- Det er et problem at hun som idol og artist «flasher» cannabis på denne måten, og det er garantert noen som lar seg påvirke. Jeg har alltid oppfattet henne som en positiv person i musikkmiljøet, men at hun nå profilerer seg på denne måten er rett og slett skuffende, sier leder i Forbundet mot rusgift, Knut Reinås, til Dagbladet.

Også ungdomsorganisasjonen Juvente reagerer, og stempler det hele som dumt. Likevel mener PR-ekspert Jarle Aabø at artister må gjøre det de kan for å skape oppmerksomhet rundt seg selv.

- Hva hun har i munnen aner jeg ikke, men en artist som har gått på trynet i Eurovision bør gjøre alt for å vekke oppmerksomhet. Skal man nå ut med musikken, må man bruke sterke virkemidler, og det er det hun gjør her. Det kan igjen føre til platesalg, sier han til avisen.

Ida Lyxzén i Mwangis plateselskap EMI forstår ikke kritikken, men sier hun ikke vet hva Stella har i munnen.

- Jeg vet ikke, men jeg har sett noen av de andre bildene i samme serie, og det ser ut som en sigar. Andre artister har gjort langt drøyere ting enn dette. Det er ikke slik at Stella røyker noe annet enn en sigar, og det er ikke problematisk, sier hun til Dagbladet.

Singelen slippes 29. juni.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kom med kveldens dypeste utringning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer