LEI AV RYKTENE: Khloé Kardashian synes det er nok med mamma-kritikken. Foto: NTB Scanpix
LEI AV RYKTENE: Khloé Kardashian synes det er nok med mamma-kritikken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Khloé Kardashian:

Raser mot mammakritikerne

Khloé Kardashian har fått nok.

Publisert

«Keeping Up With The Kardashian»-stjernen Khloé Kardashian (34) ble i april mor til hjerteknuseren True Thompson (tre måneder).

Helt siden datteren kom til verden, har Khloé viet henne sin fulle oppmerksomhet, og vært lite å se i det offentlige rom.

Tirsdag falt derimot realitystjernen tilbake til gamle vaner, og deltok på en populær pokerturnering. Det falt ikke i god jord hos alle.

ETT ÅR TIDLIGERE: Khloé Kardashian noen måneder før hun ble gravid med True i fjor. Foto: NTB Scanpix
ETT ÅR TIDLIGERE: Khloé Kardashian noen måneder før hun ble gravid med True i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Du er en dårlig mor

Det er med basketballstjernen Tristan Thompson (27) at Khloé har stiftet familie, og det skal ha vært han som passet datteren kvelden Khloé dro ut for å spille poker.

Kritikken har i ettertid likevel haglet inn mot Kardashian-søsteren, og hun blir nå beskyldt for å være en dårlig mor. På Instagram var det blant annet en som spurte om hvorfor hun ikke var hjemme med datteren.

Da svarte hun, på humoristisk vis, at hun er med faren sin.

#khloekardashian #kimkardashian

Et innlegg delt av Khloe Kardashian (@khloesnapchats)

Det var sammen med søstrene Kim Kardashian (38) og Kendall Jenner (22), mamma Kris Jenner (62), og bestevenninnen Malika Haqq (35), at Khloé unte seg en sjelden frikveld i California.

Det var pokerturneringen «"If Only" Texas Hold'em» de deltok på, der andre spillere fikk muligheten til å prøve seg mot halve Kardashian-klanen.

Turneringen samlet inn penger til et veldedig formål, hvilket skal være grunnen til at Khloé møtte opp.

I møte med kritikken hun fikk for å være borte fra datteren, har Khloé stått med rak rygg og skrevet et motsvar på sin Twitter-profil:

- Jeg er syk, deltar på et veldedighetsarrangement, og mottar kritikk for å være her fordi jeg har en baby? Faren hennes passer henne hjemme, mens jeg prøver å rette fokus mot en fantastisk organisasjon. Uansett, hva er galt ved at en ny mor som lar faren ta over i noen få timer?

Trener for tidlig

Det er ikke bare morsrollen hun får kritikk for; den vakre moren får stadig høre at hun trår feil.

I et av de nyeste innleggene på Twitter måtte Khloé igjen forsvare seg, denne gangen for treningsrutinene hun har etablert etter fødselen.

Nettroll mente hun hadde fått et usunt forhold til trening og kosthold, og at å trene nesten hver dag i uken som nybakt mor, ikke er bra.

GLAD I Å TRENE: Khloé har utmerket seg som pådriveren til treningsgleden Kardashian-klanen nå utviser. Foto: NTB Scanpix
GLAD I Å TRENE: Khloé har utmerket seg som pådriveren til treningsgleden Kardashian-klanen nå utviser. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til dette hadde Khloé nok en gang svart, og skrev følgende i en Twitter-melding:

- Mødre som velger å ta det med ro etter å ha fått en baby, jeg er så stolt av dere! Mødre som velger å trene etter å ha fått en baby, jeg er så stolt av dere!

Realitykjendisen fulgte videre opp med en tilhørende Tweet;

- Vi er så harde mot oss selv. Vær tålmodig og snill med reisen du går gjennom. Ikke sammenlign deg selv med alle andre.

Hun avsluttet med å skrive at alle er fantastiske og verdige.

Søsteren har opplevd de samme beskyldningene

Beskyldninger om å opptre dårlig i morsrollen, er ikke fremmed for Kardashian-klanen.

Også Khloés lillesøster, Kylie Jenner, har vært ute i hardt vær etter å ha prioritert nattklubber fremfor datteren, Stormi Webster (6 måneder).

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

En del av kritikken yngstesøsteren utsettes for, er blant annet at hun heller tar fasjonable bilder av seg, i stedet for å ha kvalitetstid med den halvt år-gamle datteren.

LES OGSÅ: Punget ut for falske testikler

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer